Росія осоромилась через плагіат ексклюзивного відео про Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія осоромилась через плагіат ексклюзивного відео про Україну

Росія осоромилась через плагіат ексклюзивного відео про Україну
Джерело:  online.ua

Росія продовжує собі привласнювати себе все, що належить Україні - території, борщ, письменників і навіть творчість українських блогерів. Це в черговий раз підтвердив ролик до Дня Росії What is Russia, який став точним плагіатом ексклюзивного відео про Україну.

Джерело: офіційний Twitter-аккаунт України

Відео, в якому росіяни гордо продемонстрували красу РФ, повністю копіює відео відомого українського відеограф Назара Дорошкевича, яке він зняв ще в березні поточного року. У 30-секундному ролику автор під вірусний музичний трек показав українські місця, які вражають своєю красою. Відео під назвою "Що таке Україна?" за лічені години стало хітом мережі.

У Росії захотіли і собі зробити популярне відео про визначні пам'ятки країни, але ідей так і не знайшли. Тому за традицією вирішили вкрасти ідею українського блогера.

"Пошукайте когось, хто буде створювати автентичний контент", - відреагувала Україна на скандальний плагіат Росії.

Користувачі мережі масово жартують над росіянами.

"Ще один доказ того, що росіяни не можуть щось створити самі. Вони могли тільки вкрасти у когось і назвати це своєю початковою ідеєю; Плагіат, крадіжка чужих ідей, кулінарних страв, територій - давня традиція Росії; Ну, режим Путіна вкрав у вас Крим, я не здивований, що Путін зараз вкрав відео; Вкрали навіть музику і послідовність сюжетів; Росіяне крали, крадуть і продовжують красти !!! ", - тролять в мережі Росію за плагіат українського відео.

Це відео українського блогера, зняте у березні 2021 року:

А це "російский ролик" до Дня Росії, випущений МЗС РФ 12 червня 2021 року:

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?