Росія почала готувати жителів Криму до повітряних тривог
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія почала готувати жителів Криму до повітряних тривог

Росія почала готувати жителів Криму до повітряних тривог
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися українським військовим, у Сімферополі, в окупованому Криму, проросійська влада роз’яснює місцевим мешканцям, як діяти у випадку повітряної тривоги, хімічної та бактеріологічної небезпеки, а в Чаплинці поблизу з півостровом розселяє новоприбулих солдат РФ.

Джерело: Фейсбук-сторінка  Генерального штабу ЗСУ

Влада РФ уже жителів Криму до повітряних тривог

У Сімферополі окупаційна влада проводить заходи інформування населення про дії у разі повітряної тривоги, а також хімічної та бактеріологічної небезпеки, - йдеться в повідомленні Генштабу ЗСУ.

Ба більше, за словами українських військових, в населеному пункті Чаплинка, що на Херсонщині, російські окупанти почали активно шукати родичів військовослужбовців-учасників АТО/ООС та працівників силових структур.

Окрім того, не зупиняється пошук залишених житлових будинків для розквартирування особового складу підрозділів армії РФ.

Також вказано, що ворог продовжує тиск на працівників Запорізької АЕС. Згідно з останніми даними, окремих працівників, які відмовляються співпрацювати з окупаційною владою, не допускають до робочих місць.

Як вдалося дізнатися нашим бійцям, армія РФ продовжує зазнавати серйозних втрат, зокрема і в центрах підготовки перед відправкою в район ведення бойових дій на території нашої країни.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?