Захарова цинічно бреше про "радіоактивну провокацію" України в Придністров'ї
Категорія
Світ
Дата публікації

Захарова цинічно бреше про "радіоактивну провокацію" України в Придністров'ї

Захарова цинічно бреше про "радіоактивну провокацію" України в Придністров'ї
Джерело:  online.ua

Скандальна російська дипломатка та представниця МЗС РФ Марія Захарова безсоромно звинуватила Україну у тому, що вона нібито готує провокації біля невизнаного Придністров'я "з використанням радіоактивних матеріалів".

Джерело: росЗМІ

Росія розповсюджує фейки "радіоактивну провокацію" України в Придністров'ї

Команда Сергія Лаврова вкотре почала звинувачувати офіційний Київ у "вигаданих" провокаціях, які нібито планує українська влада на території невизнаної ПМР.

Таким чином Кремль намагається перекласти відповідальність за злочини, які має намір скоїти, на Україну.

Міноборони Росії привертало увагу до провокації, яку готує київський режим, щоб звинуватити Збройні сили Російської Федерації в нібито заподіянні невибіркових ударів по радіаційно небезпечних об'єктах, що здатні призвести до витоку радіоактивних речовин і зараження місцевості...Не може не викликати занепокоєння і те, що подібні події відбуваються в безпосередній близькості від Придністров'я, навколо якого київський режим свідомо нагнітає напруженість, - цинічно бреше Захарова.

Не можна також не згадати про те, що 23 лютого Міноборони РФ розповсюджувало фейки про те, що українські військові, мовляв, збираються влаштувати збройну провокацію в Придністров'ї. Офіційні Київ та Кишинів уже спростували цю брехню.

У Молдові уже відреагували на новий фейк Росії

Представники уряду Молдови назвали заяву представниці МЗС РФ Марії Захарової брехнею.

Держустанови стежать за ситуацією і не підтверджують інформацію, поширювану російською стороною, - зазначає влада країни.

Фото - скриншот

Окрім того, команда президентки Молдови Маї Санду просить громадян зберігати спокій і стежити за офіційними джерелами інформації.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?