Росія збирається евакуювати сім'ї своїх офіцерів з Придністров'я
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія збирається евакуювати сім'ї своїх офіцерів з Придністров'я

Росія збирається евакуювати сім'ї своїх офіцерів з Придністров'я
Джерело:  online.ua

Українські воїни дізналися, що із невизнаного Придністров’я мають намір уже незабаром евакуювати родини російських офіцерів. 

Джерело: Фейсбук-сторінка  Генштабу ЗСУ

РФ хоче забрати родини своїх офіцерів з Придністров'я

За словами українських військових, ситуація у "ПМР" досі вкрай напружена, оскільки підрозділи оперативної групи російських військ залишаються у повній бойовій готовності.

"Збройні формування Придністровського регіону Республіки Молдова несуть службу у посиленому режимі. Проводиться підготовка до евакуації родин офіцерів оперативної групи російських військ, - повідомляють у Генштабі ЗСУ

Не можна також не згадати про те, що 3 травня у так званому "міністерстві внутрішніх справ" невизнаного Придністров’я почали брехати, що виявили нібито український дрон з вибуховим пристроєм та "запобігли спробі теракту".

Що важливо розуміти, після 22 квітня, коли офіційна Москва заявила, що метою армії РФ на "другій фазі спецоперації" в Україні є встановлення "повного контролю над Донбасом та Південною Україною" та вихід до Придністров'я, у регіоні сталася серія терактів без постраждалих.

На переконання аналітиків НАТО, РФ готує провокації у невизнаному Придністров’ї, а їхня головна мета - створити проблеми для України.

Влада Молдови наразі не фіксує ознак того, що Кремль може готуватися до нападу на їхню країну.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?