Росіяни активно готуються до втечі з Херсону та Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни активно готуються до втечі з Херсону та Криму

Росіяни активно готуються до втечі з Херсону та Криму
Джерело:  online.ua

За словами українських воїнів, у тимчасово окупованому Херсоні солдати РФ вилучили з річкового порту 13 із 15 плавзасобів для перевезення особового складу та техніки через річку Дніпро. Ба більше, у Криму уже готуються вивозити експонати із музеїв.

Джерело: Генштаб ЗСУ

Окупанти планують тікати з Криму та Херсону

В тимчасово зайнятому місті Херсон окупанти вилучили з місцевого річкового порту 13 з 15 плавзасобів баржевого типу для перевезення особового складу та техніки через річку Дніпро, - йдеться у зведення Генштабу ЗСУ.

Окрім того, як вдалося дізнатися нашим військовим, поплічники Путіна у Криму видали наказ, в якому визначила порядок "евакуації" музеїв. Зокрема, для музеїв тимчасово окупованого регіону затверджено плани внутрішньої (в межах окупованого регіону) та зовнішньої (на територію РФ) евакуації.

Першочерговій евакуації підлягають експонати, що мають найбільшу матеріальну цінність.

Що відбувається на фронті 14 жовтня

Як стверджують українські військові, в районі залізничної станції в місті Антрацит Луганської області їм вдалося знищити велику частину озброєння та військової техніки армії РФ, що транспортувалася залізничним транспортом.

14 жовтня Повітряні сили Укриїни завдали тринадцять ударів. Вони уразили 12 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також одного зенітного ракетного комплексу противника.

Ракетні війська і артилерія уразили три пункти управління, вісім районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки та три склади боєприпасів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?