Росіяни бояться. Гайдай відреагував на можливе призначення його послом у Казахстані
Категорія
Політика
Дата публікації

Росіяни бояться. Гайдай відреагував на можливе призначення його послом у Казахстані

Росіяни бояться. Гайдай відреагував на можливе призначення його послом у Казахстані
Джерело:  online.ua

Колишній очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай розповів, чим займається після звільнення, як ставиться до можливого призначення послом України у Казахстані, а також як наразі продовжує допомагати мешканцям Луганщини.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Як Сергій Гайдай ставиться до можливої робити послом у Казахстані

15 березня 2023 року український лідер Володимир Зеленський своїм указом звільнив з посад главу Луганської ОВА Сергія Гайдая.

Останній на рішення президента відреагував позитивно.

Все нормально. Немає ніяких претензій по роботі. Це як на фронті є ротація, когось перекидують, щоб підсилити інший напрямок фронту. Так і тут: все планово, — наголосив Гайдай.

Ексочільник Луганської ОВА поділився з командою online.ua, як змінилося його життя після звільнення.

Саме зараз у мене з'явилося набагато більше вільного часу. Я насамперед намагаюся займатися здоров'ям, тому що я не знаю, коли буде нове призначення і наскільки воно буде важче у порівнянні з минулою роботою. Говорять різні речі про моє майбутнє призначення (послом України у Казахстані - ред.), але я знаю, що таке запланувати кудись піти на роботу — це може змінитися буквально за годину.

Сергій Гайдай підтвердив, що він справді готується до роботи на новій посаді, однак нічого конкретного не планує.

За його словами, можливе призначення його послом у Казахстані можна вважати своєрідною перевіркою для самої країни, оскільки вплив Росії на Астану досі дуже потужний.

Росіяни дуже не хочуть мого призначення, і я цим пишаюся, тому що я, напевно, став тією людиною, яку вони навіть бояться. Мені це приємно. Але це зовсім новий рівень роботи, інші завдання.

Гайдай продовжує займатися питаннями та проблемами Луганщини

Сергій Гайдай зізнається, що до нього досі телефонують люди та просять поради щодо розв'язання певних питань у Луганській області.

Навіть після звільнення з посади він продовжує спілкуватися з місцевим населенням та всіляко допомагати, якщо є така можливість та час.

Також ексглава ОВА щоденно спілкується з військовими, обговорює ситуацію на фронті.

Цього тижня ми передамо понад 10 дронів, тепловізори та декілька автомобілів. Ми постійно збираємо інформацію, що потрібно нашим захисникам. Не можу я закинути цю роботу навіть після звільнення. Не можу я поїхати в іншу країну і забути про наших. Не така я людина.

Читайте також:

  • Чому насправді провалився новий "великий" наступ Росії — пояснення Гайдая

  • Росіяни влаштовують експерименти. Гайдай назвав найважчі ділянки фронту на Луганщині

  • Чи можуть західні організації вплинути на гуманітарну ситуацію на Луганщині — відповідь Гайдая

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?