Росіяни хочуть стратити двох бійців "Азову"
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни хочуть стратити двох бійців "Азову"

Росіяни хочуть стратити двох бійців "Азову"
Джерело:  online.ua

Російські пропагандисти почали поширювати інформацію про те, що двом бійцям "Азову" загрожує страта.

Джерело: росЗМІ

Солдати РФ планують стратити двох бійців "Азову"

За словами самих бойовиків, вони вирішили стратити Миколу (позивний "Фрост", прізвище наразі невідоме) та Костянтина Нікітенко ("Фокс").

Варто зазначити, що російські пропагандисти розповсюджують у соціальних мережах різні версії – одні пишуть, що бійців засудили ще 9 липня, інші – що суд лише відбудеться у майбутньому.

Про причини також повідомляються різні версії – спочатку писали, що "азовці" нібито обстрілювали мирних жителів у Маріуполі, пізніше – що напали на конвой із пораненими окупантами. Звісно, жодних доказів та подробиць не повідомляють, - йдеться в повідомленні.

За словами джерел в українській розвідці, цих двох "азовців" вивезли з колонії у невідомому напрямку.

Не можна також не згадати про те, що безпосередньо перед "судом" бойовики 8 липня скасували "мораторій на смертну кару".

Бійці "Азову" (фото - telegram.com)

Що відомо про долю захисників "Азовсталі"

Вихід захисників Маріуполя на підконтрольну окупаційній владі територію відбувався 16-20 травня. Як стверджують росіяни, з підземель "Азовсталі" вийшли 2 439 бійців. Представники "Червоного хреста" реєстрували українських захисників як військовополонених.

29 червня, під час наймасштабнішого з 24 лютого обміну полоненими, українській стороні вдалося повернути 144 військових, з яких 95 захисників "Азовсталі".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?