Удар РФ по багатоповерхівці у Донецькій області — кількість загиблих зросла
Категорія
Україна
Дата публікації

Удар РФ по багатоповерхівці у Донецькій області — кількість загиблих зросла

Удар РФ по багатоповерхівці у Донецькій області — кількість загиблих зросла
Джерело:  online.ua

В результаті ракетного удару армії Російської Федерації по 5-поверхівці в населеному пункті Часів Яр у Донецькій області загинули вже 15 людей, ще 24 особи можуть бути під завалами.

Джерело: Державна  служба з надзвичайних ситуацій,  голова Донецької ОВА Павло Кириленко в  Telegram

Що відомо про удар РФ по багатоповерхівці у Донецькій області

Станом на 13.00 10 липня внаслідок ракетного удару в п’ятиповерховому житловому будинку у м. Часів Яр загинуло 15 осіб та постраждало 5 осіб. Для проведення пошуково-рятувальних робіт від ДСНС залучено 67 осіб та 10 од. техніки, - йдеться в заяві ДСНС.

Окрім того, рятувальники опублікували в мережі відео з місця події, де триває розбір завалів.

За словами очільника Донецької ОВА Павла Кириленка, ще п'ятьох осіб вдалося врятувати з-під завалів. Ще з кількома людьми, які опинилися під завалами, встановили та підтримують мовний контакт.

За різними оцінками, там можливе перебування ще 24 осіб, серед яких 9-річна дитина, - повідомив глава Донецької ОВА.

Як уже згадувалося раніше, нещодавно місцева влада заявляла, що щонайменше три десятки людей перебувають під завалами 5-поверхівки у Часовому Ярі, яку ввечері 9 липня росіяни атакували ракетами з "Ураганів".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?