Росіяни обстріляли Бахмут і Торецьк — є загиблі
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни обстріляли Бахмут і Торецьк — є загиблі

Росіяни обстріляли Бахмут і Торецьк — є загиблі
Джерело:  online.ua

8 вересня в результаті обстрілів армії Російської Федерації в Бахмуті та Торецьку загинули двоє людей, ще четверо були поранені.

Джерело: Фейсбук-сторінка Офісу генерального прокурора

Армія РФ накрила вогнем Бахмут і Торецьк - відомо про 2 загиблих

8 вересня 2022 року окупаційні війська РФ здійснили масований обстріл з реактивної системи залпового вогню "Ураган" та мінометів центральної частини м. Бахмута Донецької області. Снаряди загарбників влучили у приватні будинки, магазини, АЗС та багатоповерхівки. Один місцевий мешканець загинув, ще четверо отримали поранення. Окрім цього, ворожа армія з артилерії обстріляла смт Нью-Йорк м. Торецька, внаслідок чого біля власного будинку загинула жінка, - йдеться в повідомленні.

В Офісі генерального прокурора звертають увагу на те, що за процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у 3 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

В ОГП закликають українців надсилати докази злочинів армії РФ

Якщо ви стали свідком воєнного злочину РФ, фіксуйте та надсилайте докази, - зазначають українські прокурори.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?