Росіяни почали стягувати важке озброєння у бік Херсона
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни почали стягувати важке озброєння у бік Херсона

Росіяни почали стягувати важке озброєння у бік Херсона
Джерело:  online.ua

За словами міського голови Мелітополя Івана Федорова, армія Російської Федерації стягнула близько 80 одиниць техніки у бік Херсона. 

Джерело: Телеграм-канал Івана Федорова

Армія РФ стягує важке озброєння у бік Херсона

Окупанти перекидають важку військову техніку. Через Мелітополь в сторону Херсона проїхало 3 колони – близько 80 одиниць техніки, - розповідає міський очільник Мелітополя.

Іван Федоров звертає увагу на те, що російські загарбники не випускають людей з тимчасово окупованих територій і хочуть використовувати їх як живий щит. Згідно з останніми даними, на блокпості у Василівці перебувають понад 5000 людей. У черзі уже померло щонайманше 5 українців.

Окрім того, наголошується, що мешканців Мелітополя солдати РФ лякають тим, що у разі відступу будуть підривати інфраструктуру і спалювати будинки.

Фото - скриншот

Нагадаємо, за словами іноземних аналітиків із американського Інституту дослідження війни (ISW), російські загарбники у Херсонській та Запорізькій областях укріплюють позиції в очікуванні контрнаступу української армії.

Як уже згадувалося раніше, нещодавно місцева влада порадила жителям окупованої Херсонщини виїхати з області, а хто не може – готуватися до бойових дій.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?