ЗСУ знищили пункт управління військ РФ на півдні України
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ знищили пункт управління військ РФ на півдні України

ЗСУ знищили пункт управління військ РФ на півдні України
Джерело:  online.ua

За словами українських воїнів, у районі П’ятихатки їм вдалося успішно знищити пункт управління, склад боєприпасів армії РФ, а також 48 окупантів і техніку росіян.

Джерело: Оперативне командування "Південь"

На півдні України ЗСУ змогли знищити пункт управління військ РФ

Намагається (ворог – ред.) підтягувати резерви живої сили та техніки з кримського напряму. В черговий раз ворожі сили кількістю до РТГр із залученням резервів спробували здійснити наступальні дії з напрямку Іщенки на Білогірку. Зазнавши втрат, ретирувалися, - розповідають наші захисники.

Керівництво ОК "Південь" звертає увагу на та, що протягом 25 липня армія РФ нанесла три удари.

Згідно з останніми даними, опівдні з літаків з напрямку тимчасово окупованої території випущено 2 ракети Х-59 по Миколаївський області. Одна крилата ракета влучила поблизу Великого Артакового, друга – по околицях Калуги. Загиблих немає.

Окрім того, наголошується, що пізніше в районі Новогригорівки вдарила пара Ка-52. Втрат не зафіксовано.

Уже ввечерв парами штурмовиків та ударних Ка-52 атаковано Андріївку - ніхто не постраждав.

Натомість українською авіацією завдано 7 ударів по місцях дислокації та розгортання підрозділів: 6 опорних пунктах, скупченню озброєння та військової техніки і командно-спостережному пункту в Бериславському та Херсонському районах області, - йдеться в повідомленні.

Протягом 25 липня ЗСУ вдалося знищити 48 російських загарбників, 4 танки Т-72, 152-міліметрову гармату-гаубицю, самохідну артилерійську установку, 3 одиниці броньованої та 3 – автомобільної техніки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?