Росіяни в Криму тероризують кримських татар після диверсії на залізниці
Категорія
Світ
Дата публікації

Росіяни в Криму тероризують кримських татар після диверсії на залізниці

Росіяни в Криму тероризують кримських татар після диверсії на залізниці
Джерело:  online.ua

23 лютого біля станції Поштове Бахчисарайського району стався підрив залізничного полотна. Після цього загарбники проводять низку «обшуків», нібито в «пошуках диверсантів», але вторгалися окупанти до будинків лише кримських татар.

Джерело: АРК

Окупанти тероризують кримських татар

28 лютого окупанти провели обшук у будинку Соїна Джелілова у Сімферопольському районі, 6 березня – у будинку Едема Муртазаєва в Судаку, 9 березня – у будинку Мемета Ашурова у Червоногвардійському районі та у Асана Абдураманова у Бахчисараї, – у будинку Ахтема Ісмаїлова у Сімферопольському районі, 12 березня – у будинку члена Меджлісу кримськотатарського народу Леммара Юнусова.

Також з ранку 11 березня карателі агресора провели «обшук» у будинку кримського татарина Ленура Уркумета в Джанкої, причому кілька годин його «допитували» і змусили «пройти поліграф».

Фактично ці каральні акції найменше схожі на «пошук диверсантів» і стали новим витком залякувань кримськотатарських активістів на окупованому півострові.

Що відомо про партизанський рух в Криму

У тимчасово окупованому Криму партизанські угруповання завдали пошкодження залізничному полотну, внаслідок чого рух поїздів було зупинено.

У окупованому півострові активісти пошкодили залізничне полотно.

Залізницю пошкодили в Бахчисарайському районі, в результаті рух нею припинено. Окупанти спочатку замовчували подію, а потім намагалися пояснити пошкодження нібито "проходженням важковозу". Однак фото з місця події вказують на чергову брехню окупаційної адміністрації, — розповіли там.

За інформацією росЗМІ, внаслідок вибуху пошкоджено частину залізниці в районі села Поштове, що за 12 кілометрів від станції "Сімферополь".

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?