Росіяни завдали ракетного удару по Хмельницькій області
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни завдали ракетного удару по Хмельницькій області

Росіяни завдали ракетного удару по Хмельницькій області
Джерело:  online.ua

Увечері 24 серпня армія Російської Федерації завдала ракетного удару по Хмельницькій області — це уже підтвердила місцева влада.

Джерело:  Суспільне, моніторингова група "Беларускі Гаюн" в  Telegram, голова Хмельницької ОВА Сергій Гамалій в  Telegram

РФ вдарила ракетами по Хмельницькій області

За словами місцевих мешканців, близько 17:20 на Хмельниччині прогриміли потужні вибухи. Очільник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій підтвердив прильоти ракет у області.

Маємо прильоти ворожих ракет в Хмельницькій області. Деталі згодом. Залишайтеся в укриттях, - закликав він.

За попередніми даними, о 17:13 з Мозирського району Гомельської області Білорусі запустили 4 ракети. Звуки запуску ракет також чули в Октябрьскому та Туровському районах. О 17:18 у місті Ліда зафіксували проліт двох винищувачів у напрямку півдня.

Попередньо відомо про пуски з двох російських бомбардувальників.

Окрім того, пізніше стало відомо, що о 17:49 з Барановичів (Брестська область) вилетів винищувач, також повідомляють про проліт у північному напрямку двох винищувачів у селищі Ружани о 17:49.

Що відомо про удари РФ по Україні 24 серпня

Вранці окупанти завдали групового ракетного удару по місту Миргород у Полтавські області, ймовірно застосувавши ракети Х-22.

Сили протиповітряної оборони України збили ворожий безпілотний літальний апарат у Чернігівському районі, а також знищили якийсь "повітряний об‘єкт" росіян в небі над Вінницькою областю.

Окрім того, цього ж дня у Черкаській області під час повітряної тривоги сили протиповітряної оборони збили російську ракету.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?