Російське командування намагається активізувати роботу ДРГ в Україні – Міноборони
Категорія
Україна
Дата публікації

Російське командування намагається активізувати роботу ДРГ в Україні – Міноборони

Російське командування намагається активізувати роботу ДРГ в Україні – Міноборони
Джерело:  online.ua

Російські війська намагаються активізувати диверсійну роботу в Україні. За словами речника Міноборони, для ДРГ шукають людей, надаючи перевагу україномовним.

Джерело: брифінг речника Міноборони Олександра Мотузяника

Російські війська шукають учасників ДРГ серед україномовних

Командування ворога намагається активізувати диверсійну війну на нашій території. Для цього набирає найманців, перевага надається вихідцям з Донецької та Луганської областей, які говорять українською мовою, - повідомив Мотузяник.

На Донецькому напрямку Збройні сили України стримують наступ потужного угруповання російських військ зі складу 1, 2 армійських корпусів, 8, 58 та 5 армій, 90 танкової дивізії та повітряно-десантних військ, що зосередилося на спробах оточення наших військ у районах Сєверодонецька і Лисичанська, - розповів речник Міноборони.

Мотузяник повідомив, що на Сєвєродонецькому напрямку українські війська звели нанівець спроби російських окупантів захопити с. Метьолкіне та Білогорівку.

Ворог зазнав втрат і відійшов. Станом на ранок противник за підтримки авіації веде штурмові дії у житлових кварталах центральної частини міста Сєверодонецька. Про цьому також несе втрати. Наразі активні бої тривають, - сказав він.

За інформацією Міноборони, на Бахмутському напрямку наші воїни запобігають спробам противника відтіснити українські війська із займаних позицій та створити умови для подальшого наступу. За підтримки штурмової та армійської авіації агресор веде вогонь майже по всій лінії зіткнення та намагається закріпитися у с. Комишуваха.

На Авдіївському напрямку Збройні сили України відбили атаку росіян в напрямку Красногорівки та відтіснили їх на попередні позиції, - доповів Мотузяник.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?