Російські опозиціонери обговорюють шляхи усунення Путіна від влади
Категорія
Політика
Дата публікації

Російські опозиціонери обговорюють шляхи усунення Путіна від влади

Російські опозиціонери обговорюють шляхи усунення Путіна від влади
Джерело:  online.ua

Російські опозиціонери провели таємну зустріч в Литві, під час якої обговорювали можливі сценарії відсторонення кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна від влади.

Джерело:  Bild

Режим Путіна очікує ганебний кінець

Зазначається, що серед учасників зустрічі були політики, бізнесмени, журналісти Росії та Європи, які сподіваються, що війна проти України стане кінцем режиму кривавого диктатора.

Путін веде війну не тільки проти України, він веде війну проти російського народу, - зазначив колишній російський високопосадовець.

Усі учасники мають чітку думку про те, що Путін приніс путінізм до Росії, як це свого часу зробив Гітлер у відношенні до фашизму в Німеччині.

Німці були пригнічені Гітлером, як російські пригнічені Путіним, але обидва народи зробили це досить легко для своїх деспотів, - підкреслив ще один учасник зустрічі.

Ще один журналіст із Москви додав, що Росія до війни вже мала признаки "фашистської диктатури", однак вторгнення на територію України перетворило її на "нацистську диктатуру".

За найоптимістичнішим сценарієм, проблеми путінського режиму призведуть до його краху, після чого РФ піде шляхом демократичних перетворень за прикладом України.

Однак більш вірогідно, що Путіна відсторонять від влади власні генерали та представники спецслужб.

Це може статися, якщо "неосвічені маси" піднімуться проти режиму Путіна, розпачу та злиднів. У всіх містах почнуться вуличні бої й Росія внаслідок цього розпадеться на безліч республік.

За словами очільниці МЗС Великої Британії Ліз Трасс, Європа не буде почувати себе у безпеці у разі перемоги РФ у війні проти України.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Вона пояснила, що після закінчення Другої світової війни Європа вважала, що "перегорнула сторінку". Проте наразі в Україні знову відбуваються військові злочини.

Путін веде війну не лише проти українського народу, а й за основи наших суспільств: свободу, суверенітет і верховенство права. Якщо він досягне успіху в Україні, ми ніколи не будемо почуватися в безпеці, - зазначає Трасс.

За словами Трасс, партнери повинні підтримувати Україну силою, зокрема постачанням необхідної зброї, яку зупинить російську агресію.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?