У Кремлі знову заговорили про переговори з Україною
Категорія
Україна
Дата публікації

У Кремлі знову заговорили про переговори з Україною

У Кремлі знову заговорили про переговори з Україною
Джерело:  online.ua

За словами очільника комітету Державної думи з міжнародних справ та представника делегації РФ на переговорах з Україною Леоніда Слуцького, перемовини офіційної Москви з Києвом перебувають "на низькому профілі", але не припинені.

Джерело: росЗМІ

У Путіна знову згадали про перемовини з Україною

З переговорами є певні питання, вони певний час перебувають, скажімо так, на низькому профілі... Цей формат, можливо, не завершено. Але я говорю максимально акуратно, - заявив Слуцький.

Поплічник Путіна традиційно почав скаржитися на те, що спочатку пропозиції Кремля зустрічали підтримку з боку команди Зеленського, однак, мовляв, потім Київ "відкочував назад".

Окрім того, Слуцький цинінчо заявив, що "денацифікацію" в Україні не можна відмотати назад, а "військові злочинці", як він називає бійців ЗСУ, мають отримати вироки, "щоб неонацизм не підняв голову".

Що важливо розуміти, саме Леоніда Слуцького обрали новим очільником Ліберально-демократичної партії Росії (ЛДПР) замість скандального політика Володимира Жириновського, який нещодавно помер.

Додавмо, що незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков продовжує звинувачувати винятково Україну у відсутності домовленостей щодо досягнення миру.

Керівництво України постійно робить заяви, які суперечать одна одній, що не дозволяє повною мірою зрозуміти, чого хоче українська сторона і чи готова вона проявити тверезий підхід та усвідомити реальний стан справ, - бідкався нещодавно Пєсков.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?