Російські солдати забрали життя двох дітей у Донецькій області
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські солдати забрали життя двох дітей у Донецькій області

Російські солдати забрали життя двох дітей у Донецькій області
Джерело:  online.ua

24 квітня, у Великодній день, в Очеретинській громаді Донецької області в результаті обстрілу з боку російської армії загинули дівчата 5 і 14 років.

Джерело: Фейсбук-сторінка очільник Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка

У Донецькій області через обстріли загинули 2 дівчинки

Життя двох дітей з Очеретинської громади забрали російські окупанти цього великоднього ранку. Будинок на вулиці Миру, де жила їхня родина, було зруйновано, дівчатка 14 і 5 років загинули.За злочини, які коять окупанти на нашій землі, їм не буде прощення - ні від Бога, ні від людей, - наголосив Павло Кириленко.

Очільник Донецької обласної військової адміністрації звернувся до земляків, які ще легковажать небезпекою і недооцінюють нелюдську жорстокість росіян. Політик попросив їх евакуюватися з прифронтової зони, берегти життя - своє і своїх дітей.

Саме це, а не обжиті квартири й будинки, є найвищою цінністю. Усе зруйноване відновимо. Головне - зупинити орду. А цивільним – вижити, - підкреслив Павло Кириленко.

Не можна також не згадати про те, що 24 квітня очільник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив, що, згідно з останніми даними, 8 людей загинули та двоє отримали поранення у результаті російських обстрілів Луганської області.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?