Російські спецслужби вербують німецьких політиків та військових у Tinder
Категорія
Світ
Дата публікації

Російські спецслужби вербують німецьких політиків та військових у Tinder

Російські спецслужби вербують німецьких політиків та військових у Tinder
Джерело:  online.ua

Представники Служби військової контррозвідки Німеччини заявили про вербування російськими агентами політиків та військових країни за допомогою додатку для знайомств Tinder.

Джерело: Welt

Як спеслужби РФ використовують Tinder для вербування політиків в Німеччині 

Російські шпигунки починають спілкування та призначають побачення політикам та співробітникам бундесверу в Tinder, - заявляють представники контррозвідки.

За їх словами, шпигунки найбільше цікавляться інформацією про Німеччину та розв'язану Кремлем війну проти України.

Обговорення цього питання відбулось на спеціальній нараді у Німеччині, у якій взяли участь представники кількох країн НАТО.

Співробітники розвідувальних служб РФ використовують соцмережі, щоб навмисно встановити контакти з військовими Бундесверу, спробувати вивідати інформацію або, по можливості, завербувати їх, - йдеться у заяві відомства.

Витік секретних документів Пентагону не вплинув на стосунки США із партнерами 

За словами держсекретаря США Ентоні Блінкена, оприлюднення надсекретних документів Пентагону не вплинуло на стосунки Вашингтону з партнерами.

Виходячи з розмов, які я мав, я не почув нічого, що могло б вплинути на нашу співпрацю з союзниками і партнерами, - підкреслив Блінкен.

21-річний військовослужбовець ВПС Національної гвардії США Джек Тейшейра цього тижня був звинувачений у витоку надсекретних даних військової розвідки.

Хлопцю за висунутими звинуваченнями може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?