Російські війська обстріляли Запорізьку область із РСЗВ
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські війська обстріляли Запорізьку область із РСЗВ

Російські війська обстріляли  Запорізьку область із РСЗВ
Джерело:  online.ua

17 липня російські війська обстріляли Запорізьку область із реактивних систем залпового вогню. Через це виникли пожежі на полях, постраждалих немає.

Джерело: Запорізька ОВА

Війська РФ обстріляли Запорізьку область

Повідомляється, що близько 14:00 - 15:00 в обласному центрі були чутно серію вибухів.

Ворог гатить з реактивних систем залпового вогню по деяким населеним пунктам на лінії зіткнення.

За попередньою інформацією постраждалих, загиблих не має. Інфраструктура руйнувань не зазнала.

Виникла пожежа на декількох полях.

Ситуація у Запорізькій області

Запорізька обласна військова адміністрація повідомила, що за добу ворожа армія 61 раз обстріляла позиції українських військових.

Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Протягом минулої доби ворог здійснив 61 обстріл позицій українських захисників, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення, - повідомили там.

Поліція повідомляє, що за минулу добу загарбники обстріляли цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Новояковлівка, Верхня Терса, Лук'янівка.

Також надійшло 12 повідомлень про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури в результаті обстрілів російськими військами.

Нагадаємо, що 13 липня російські війська поцілили ракетами в підприємство у Запоріжжі. Через це постраждали 16 осіб. Сім осіб знаходяться у стані середньої тяжкості і перебувають у лікарнях. Ще девʼять отримали амбулаторну допомогу.

Також повідомлялося, що з Маріуполя в бік Запорізької області пройшла колона військової техніки.

Крім того, у селах Нікольського та Мангушського районів, що межують із Запорізькою областю, розмістилась велика кількість російських солдатів, яких привезли КамАЗами.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?