Російські війська за три години запустили по півдню України 14 ракет
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські війська за три години запустили по півдню України 14 ракет

Російські війська за три години запустили по півдню України 14 ракет
Джерело:  online.ua

20 червня Росія протягом трьох годин випустила по півдню України 14 ракет, внаслідок цього в Одесі згорів логістичний склад, мирні жителі не постраждали.

Джерело: оперативне командування «Південь»

РФ випустили 14 ракет по півдню України

Російські війська завдавали ударів по Очакову, гирлу Дунаю, Білгород-Дністровському району та самій Одесі.

Внаслідок цього в області та в передмісті Очакова пошкоджено сільськогосподарські площі, а в Одесі вигорів логістичний продовольчий склад. Рятувальники оперативно загасили пожежу на площі понад 300 кв. м.

Також там повідомили, що на Херсонщині ситуація стабільно тяжка в Бериславському та Каховському районах. Від бойових дій пошкоджені та знищені будинки цивільних, багато замінованої інфраструктури. Мирні мешканці продовжують розповідати про мародерства з боку окупантів, погрози фермерам, підприємцям та викрадення людей.

Фото: t.me/odesacityofficial

В Чорному морі корабельне угруповання зменшилось на 1 ракетний корабель постійної присутності, зараз їх – 2, підводних човнів, як і ВДК по 3.

Загроза удару 28 крилатими ракетами залишається.

Також ворог продовжує обстрілювати тилові позиції, звільнені та віддалені від лінії фронту населені пункти. Так протягом ночі гатив по Широківській громаді. Потерпілих немає, пошкоджені житлові будинки.

Тривають обстріли у Березнегуватській громаді. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється. Ввечері вчора також були обстріли в селі Галицинове. Сталася часткова руйнація житлових будинків, потерпілих немає.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?