Російські загарбники зайшли на територію ще двох громад на Херсонщині
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські загарбники зайшли на територію ще двох громад на Херсонщині

Російські загарбники зайшли на територію ще двох громад на Херсонщині
Джерело:  online.ua

22 квітня російські військові зайшли до ще двох територіальних громад у Херсонській області – Великолепетиської та Горностаївської.

Джерело: Великолепетиська громада, селищний голова Горностаївської громади  Дмитро Ляхно  у Facebook

Росіяни окупували ще дві громади на Херсонщині

У Великолепетиській громаді повідомили, що війська РФ заїхали на територію громади.

Шановна громадо! На територію заїхали російські військові. Будь ласка зберігайте спокій та не влаштовуйте провокацій! Якщо виходите за межі свого будинку обов'язково майте при собі документи!

Там зазначили, що можлива перевірка військовими домогосподарств та попросили не панікувати.

Покажіть документи, якщо попросять, не бійтеся виходити, - повідомили у громаді.

Дмитро Ляхно також повідомив своїй громаді, що до селища заїхали представники російських військ та повідомили про створення "комендатури".

Головне їхнє завдання повідомили – підтримка правопорядку. Зберігаємо спокій та підтримуємо один одного. Нагадую при зупинках їх патрулями прохання не провокувати для збереження власного здоров'я. Майте при собі документи, - написав селищний голова.

Нагадаємо, що в Херсонській області планується проведення псевдореферендуму, за різною інформацією, це буде 27 квітня чи 1 травня. Також окупанти розпочали так звану мобілізацію українців на війну проти України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?