Російський інформатор "зливав" ФСБ розташування підрозділів ЗСУ у Слов’янську — СБУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Російський інформатор "зливав" ФСБ розташування підрозділів ЗСУ у Слов’янську — СБУ

Російський інформатор "зливав" ФСБ розташування підрозділів ЗСУ у Слов’янську — СБУ
Джерело:  online.ua

Російський інформатор зливав ФСБ розташування підрозділів ЗСУ у Слов’янську. Пріоритет – локації західного важкого озброєння і бронетехніки.

Джерело: СБУ

Російський інформатор працював на ФСБ у Слов’янську

Служба безпеки затримала ще одного інформатора ФСБ. Підозрюваний збирав розвіддані про місця базування ЗСУ у прифронтових районах Донеччини.

Його пріоритет – локації важкого озброєння і бронетехніки іноземного виробництва на території Слов’янська.

Фігурант надсилав дані до чат-боту фсб, який російська спецслужба створила для збору інформації про українських захисників на сході України.

Розвідувальна інформація потрібна була окупантам для підготовки нових повітряних атак на підрозділи ЗСУ поблизу лінії фронту.

Зловмисника затримали біля його будинку

Співробітники СБУ затримали зрадника біля його будинку. У нього вилучено телефон, який він використовував для комунікації з ФСБ.

За даними слідства, ворожим посіпакою виявився працівник одного із заводів Слов’янська. ФСБ залучила його до співпраці проти України дистанційно.

Адже чоловік був активним користувачем прокремлівських пабліків з антиукраїнськими коментарями.

Наразі слідчі Служби безпеки повідомили фігуранту про підозру за поширення інформації про переміщення, рух або розташування Збройних Сил України в умовах воєнного стану.

Підозрюваний під вартою, йому загрожує до 8 років тюрми.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?