Російський обстріл вбив шестирічну дитину в Лисичанську — ОВА
Категорія
Україна
Дата публікації

Російський обстріл вбив шестирічну дитину в Лисичанську — ОВА

Російський обстріл вбив шестирічну дитину в Лисичанську — ОВА
Джерело:  online.ua

12 червня в Лисичанську Луганської області внаслідок обстрілу з боку росіян загинула шестирічна дитина.

Джерело: голова Луганської ОВА Сергій Гайдай

Росіяни обстрілюють Лисичанськ

Лисичанськ рашисти потужно обстрілюють, сьогодні від ворожого вогню загинула шестирічна дитина, - повідомив Гайдай.

Він зазначив, що два мости, що ведуть до Сєвєродонецька, зруйновано окупантами. Третій — цілий день під обстрілами.

Він старий та критично аварійний, вантажівки ним пересуватися не можуть — великий ризик обвалу. В разі руйнування цього шляхопроводу — обласний центр буде відрізано. Військові готові до будь-якого розвитку подій, — додав він.

Гайдай розповів, що зважаючи на останні подї, єдиний варіант виходу з міста - це пішки вцілілим мостом, бо автобуси не проїдуть - але це вкрай небезпечно.

Ми проробляємо можливість евакуації з обласного центру з Іриною Верещук. Маємо надію, що організований вихід з міста стане можливим, але для цього маємо отримати гарантії безпеки.

За даними керівника Луганщини, на території заводу «Азот» у Сєвєродонецьку залишаються близько 500 мирних мешканців, з них 40 - це діти. Іноді військовим вдається когось евакуювати.

Важкі бої тривають і в Гірській громаді. Гумвантажі щоденно завозять до Лисичанська, а звідти їх машиною забирають до інших населених пунктів області.

Загрози оточення українських військ на Луганщині немає стверджує Гайдай.

Нагадаємо, що 12 червня у місті Соледар Донецької області російські військові вбили одного мирного жителя, ще троє цивільних отримали поранення.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?