Російський пілот отримає 500 тис дол за передання Мі-8 Україні — ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

Російський пілот отримає 500 тис дол за передання Мі-8 Україні — ГУР

Російський пілот отримає 500 тис дол за передання Мі-8 Україні — ГУР
Джерело:  online.ua

За словами представника ГУР МО Андрія Юсова, російський пілот Максим Кузьмінов, який успішно перемістив в Україну ворожий вертоліт Мі-8, отримає винагороду – 500 тисяч доларів у гривневому еквіваленті. Команда Кирила Буданова закликає росіян наслідувати цей приклад.

Джерело: "Єдині новини"

Юсов підтвердив, що російський пілот отримає винагороду за Мі-8

Як зазначає спікер розвідки, йдеться винятково про національну валюту.

Андрій Юсов також нагадав усім, що офіційне законодавство, відповідний закон, який глава держави підписав ще у квітні 2022 року.

Мовиться про відповідну компенсацію в разі, якщо людина переходить на бік України разом з технікою.

Україна – демократична правова держава, ми і власні зобов’язання виконуємо і міжнародного права (дотримуємося - ред.). Тому ще раз – ті росіяни, які не хочуть ставати військовими злочинцями, будь ласка, здавайтесь, переходьте на український бік і захищайте вже власну честь і совість, боріться проти путінського режиму, – закликав росіян представник ГУР.

Андрій Юсов (фото — online.ua)

Що ще отримає російський пілот Кузьмінов

Як пояснюють українські розвідники, гроша винагорода - це не єдине, на що може розраховувати громадянин РФ, який перейшов на наш бік.

За словами Кузьмінова, він також дуже цінує те, що ГУР гарантувала безпеку його родині.

Ба більше, він незабаром отримає нові документи та навіть зможе приєднатися до лав ЗСУ, якщо буде таке бажання.

Насамперед, безпеку для моєї родини. Будуть нові документи. Батьки зі мною, підтримали повністю. Батьки теж розуміли, що відбувається.

Представник ГУР Андрій Юсов зазначив, що Максим Кузьмінов є вільною людиною.

Ще раз підкреслюю, Максим зараз вільна людина у вільній країні і він може про своє майбутнє відповідно і сам розповісти. Наскільки відомо, є розмірковування про намір долучитись до сектора безпеки і оборони України і далі протидіяти російській військовій агресії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?