РосЗМІ назвали реальну причину візиту Путіна на окуповані території Херсонщини
Категорія
Політика
Дата публікації

РосЗМІ назвали реальну причину візиту Путіна на окуповані території Херсонщини

РосЗМІ назвали реальну причину візиту Путіна на окуповані території Херсонщини
Джерело:  online.ua

За інформацією російського видання The Moscow Times, кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін змушений був самостійно поїхати на окуповані території Херсонської області через постійну брехню від міноборони про стан справ на фронті.

Джерело: The Moscow Times

Навіщо Путін їздив на окуповані території Херсонщини 

За інформацією видання, яке посилається на співрозмовників, близьких до Кремля, в міноборони Росії ще до війни почали надавати Путіну брехливу інформацію, щодо стану справ в армії, зокрема, це негативно вплинуло на оцінку сил та можливостей злочинної російської армії.

За словами співрозмовника видання, Путін хотів поспілкуватись із людьми не з власного оточення, а з тими, хто безпосередньо підпорядковується міністру оборони Сергію Шойгу та главі генштабу Валерію Герасимову.

При цьому, на нарадах за присутності Путіна Шойгу та Герасимов були відсутні.

 Путін провів з генералами у військовому штабі в Херсонській області, а також у штабі російської національної гвардії в Луганській області.

Співрозмовник зазначив, що російське міноборони годувало Кремль брехнею про стан російської армії.

Система надання спотвореної інформації була відбудована знизу доверху, - зазначає джерело видання.

На Херсонщину їздив не Путін 

За словами секретаря Ради нацбезпеки України Олексія Данілова, на окуповані території Херсонської та Луганської областей їздив не сам Путін, а його двійник.

Данілов зазначив, що реальний Путін занадто переляканий, щоб їздити на окуповані території та ризикувати життям.

Ну, по-перше, ніякий Путін там не був. Це достеменно відома річ. Для того, щоб поспілкуватися зі справжнім Путіним, ви маєте щонайменше 10-14 днів провести на карантині. Ніякого Путіна там не було. Був звичайний двійник, яких у нього не один – це вже так само відома річ, - наголосив Данілов.

Секретар РНБО підкреслив, що контакт із тим самим кремлівським диктатором дуже складний і довгий процес.

Навіть представники іноземних країн сидять за одним столом з Путіним на великій відстані від нього.

Це пряма протилежність нашому президенту, який може в будь-який час відвідати лінію фронту, безпосередньо бути з нашими військовими. Це наша відмінність. Відмінність від бункерного діда Путіна, який скоро сам себе буде лякатися, - зазначив Данілов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?