Розробники The Last of Us показали перший кадр довгоочікуваного серіалу-екранізації
Категорія
Культура
Дата публікації

Розробники The Last of Us показали перший кадр довгоочікуваного серіалу-екранізації

Розробники The Last of Us показали перший кадр довгоочікуваного серіалу-екранізації
Джерело:  online.ua

Розробник надзвичайно популярної серії комп’ютерних ігор The Last of Us напередодні продемонстрував перші кадри з довгоочікуваного серіалу-екранізації однієї з ігор.

Джерело: блог розробника Naughty Dog

За оприлюдненими даними, постапокаліптичний екшн матиме вкрай амбітну екранізацію. Перші подробиці серіалу для фанів було оголошено в дуже особливий день - 26 вересня. За сюжетом, саме в цей день у всесвіті гри сталася катастрофічний спалах епідемії.

Екранізацією займається компанія HBO, яка останніми роками стала відомою перш за все завдяки продюсінгу телесеріалів “Гра престолів” та “Чорнобиль” - вони завоювали увагу й визнання мільйонів людей.

Мультиплеєр у The Last of Us Part II

Заява розробника згадувала також не тільки екранізацію, але й інші цікаві для фанів гри новини. Зокрема Naughty Dog готує для геймерів режим мультиплеєру в The Last of Us Part II.

Вони підтвердили, що він буде надзвичайно потужний, але саме через це вони потребують більше часу. Передбачається, що конератні деталі буде оголошено після того, як його розробка підійде до фіналу. Компанія наразі намагається розширити штат технічних спеціалістів, аби втілити первинну мету.

Фігурки The Last of Us Part II

Водночас Naughty Dog виступила з анонсом щодо випуску фігурки Джоела та платівки кавер-версій оригінальної музики з сиквелу, які виконав Трой Бейкер та Ешлі Джонсон - виконавців головних ролей безпосередньо у грі. Цей альбом буде доступний на стрімінгових сервісах для прослуховування.

Про що йдеться у The Last of Us

За сюжетом серії ігор, у світі стався потужний спалах інфекції, пов’язаний з грибом-паразитом, що зазнав певних мутацій. Під впливом цього вірусу люди перетворюються на зомбі.

Головний герой - контрабандист Джоел, досвідчений і цинічний, що втратив доньку на початку цієї пандемії. Його завдання полягає у супроводі й перевезенні через територію США дівчинки Еллі, яка має імунітет до паразита.

Джоела зобразить на екрані Педро Паскаль, а Еллі гратиме Белла Рамзі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?