Вийшов новий трейлер фільму про принцесу Діану з Крістен Стюарт у головній ролі
Категорія
Культура
Дата публікації

Вийшов новий трейлер фільму про принцесу Діану з Крістен Стюарт у головній ролі

Вийшов новий трейлер фільму про принцесу Діану з Крістен Стюарт у головній ролі
Джерело:  online.ua

Випустили перший повнометражний трейлер біографічного фільму Пабло Ларраіна про принцесу Діану, в якому фанати вперше побачили Крістен Стюарт в головній ролі у відтвореному знаменитому весільному платті принцеси.

Джерело: The Independent

Фільм "Спенсер" оповідає про життя королівської особи в 1991 році, коли вона збирається розірвати свій шлюб з принцом Чарльзом.

У першому тизер-трейлері, випущеному в минулому місяці, видно, як Діана замикається у ванній - є також кадри, на яких її переслідують папараці-фотографи.

В останньому повнометражному трейлері Діана щосили намагається впоратися з усіма труднощами в королівській родині, оскільки її шлюб розпадається. Є також сцени з двома її дітьми, принцами Уїльямом і Гарі.

Трейлер демонструє англійський акцент, над яким американці Стюарт довелося попрацювати і закінчується тим, що вона говорить: «Як ви думаєте, вони мене вб'ють?»

В іншій сцені фанати вперше можуть побачити Діану в її весільній сукні, коли вона ходить по території резиденції зовні.

у фільмі "Спенсер" також грає Джек Фартінг в ролі принца Чарльза. Тімоті Сполл грає роль конюшого королеви-матері, а Шон Харріс - королівського кухаря.

Офіційний синопсис фільму гласить: «Шлюб принцеси Діани і принца Чарльза давно охолов. І хоча ходять чутки про роман і розлучення, на різдвяні свята в маєтку королеви все повинно виглядати мирно.

«Є їжа і питво, стрілянина і полювання. Діана знає правила гри. Але в цьому році все буде по-іншому. Спенсер - це уява режисера про те, що могло статися в ті кілька доленосних днів».

Прем'єра фільму режисера Пабло Ларраіна відбулася на Венеціанському кінофестивалі на початку цього місяця, а його показ в кінотеатрах запланований на 5 листопада.

Рецензуючи фільм, журналіст The Independent сказав: «Фільм обов'язково призведе до люті традиціоналістів. Ларраін і Найт дозволили собі величезні вольності в своєму сюжеті ... Розлад харчової поведінки Діани розглядається гранично точно. Показано, що вона одночасно рве і заподіює собі шкоду».

Такі моменти можуть вказувати на те, що Спенсер хтива вуайєристка з менталітетом, нав'язаним таблоїдами. Насправді все навпаки. Як і більш рання робота Ларраіна «Джекі», в якому Наталі Портман зіграла скорботну дружину Джона Кеннеді, це сором'язливо-поетичний і елегійний роман».

Новий фільм вийде 5 листопада.

Читайте також:

  • Королівський торт з весілля Чарльза і Діани продали на аукціоні за рекордну суму.

  • Відомо, чому принц Чарльз відмовився йти на відкриття пам’ятника принцесі Діані.

  • Джон Траволта вперше розповів про свій танець з принцесою Діаною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?