Розробники застосунків для Apple заробили рекордну суму в 2021 році
Категорія
Технології
Дата публікації

Розробники застосунків для Apple заробили рекордну суму в 2021 році

Розробники застосунків для Apple заробили рекордну суму в 2021 році
Джерело:  online.ua

Компанія опублікувала звіт про роботу App Store та про розробників, які з ними співпрацювали. Цього року магазин застосунків встановив рекорд за прибутковістю.

Джерело: звіт Apple

Скільки заробила компанія Apple в минулому році

У щорічному звіті компанія зазначила, що програми та ігри стали основним джерелом найінноваційніших і своєчасних розваг у світі.

Зусилля, інновації та креативність розробників, які використовують технологію Apple для створення цих неймовірних вражень, у поєднанні з потужністю глобальної платформи App Store для об’єднання компаній будь-якого розміру з понад 600 мільйонами людей щотижня в 175 країнах, призвели до того, що розробники, які продають цифрові товари та послуги, заробили понад 260 млрд доларів з моменту запуску App Store в 2008 році, - йдеться у звіті.

За 2021 рік розробники отримали 60 млрд доларів.

Ця сума є рекордною для щорічного прибутку розробників App Store. У компанії повідомили, що в період свят клієнти App Store витратили більше, ніж будь-коли раніше, що призвело до зростання прибутків удвічі порівняно з минулим роком.

Набір послуг Apple виявився важливим у 2021 році, оскільки люди по всьому світу шукали нові способи розважатися, інформувати, підтримувати зв’язок і надихати. Маючи понад 745 мільйонів платних підписок, Apple продовжує з’єднувати світових розробників, художників і оповідачів із користувачами на понад мільярді пристроїв, надаючи потужні інструменти, вміст та досвід, які щодня глибоко збагачують їхнє життя, – сказав Едді Кью, старший віце-президент Apple із послуг.

Фото - flickr.com

Вразливість на всіх iPhone

Нагадаємо, що раніше кібераналітики виявили вразливість на всіх iPhone.

Компанія ZecOps розробила технологію під назвою NoReboot, яка може дозволити маскувати вимкнення смартфона й тим часом завдати удару по конфіденційності користувачів.

Технологія імітує анімацію Apple увімкнення/вимкнення живлення для того, щоб ввести користувачів в оману. Виглядає так, ніби сповіщення про повідомлення, 3D Touch, вібрація, екран, індикатор камери не працюють. Створюється видимість того, що операція завершена, але насправді користувачі все ще будуть підключені до мережі і відкриті для зламу.

У стані "помилкового виключення" зловмисники можуть отримати віддалений доступ до мікрофона і камери iPhone, і загалом проводити будь-які дії, при цьому жодних сповіщень про доступ до пристрою не буде.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?