Розвідка Британії підтверджує дефіцит у РФ більш сучасної високоточної ударної зброї
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка Британії підтверджує дефіцит у РФ більш сучасної високоточної ударної зброї

Розвідка Британії підтверджує дефіцит у РФ більш сучасної високоточної ударної зброї
Джерело:  online.ua

Згідно з прогнозами британських розвідників, російська армія буде продовжувати практику заподіяння ракетних ударів по об’єктах в Україні з метою завадити постачанню українських військових на фронті. Розвідка звертає увагу на те, що через дефіцит високоточної зброї і помилки у наведенні це супроводжуватиметься жертвами серед цивільних.

Джерело:  огляд  Міноборони Британії

У армії РФ фіксують брак більш сучасної високоточної ударної зброї

За словами британських розвідників, загарбники продовжують поступово просуватися в оточенні Лисичанська. Протягом останніх 3 днів вони просунулися ще на 2 км біля Лисичанського нафтопереробного заводу, на південь від міста.

Існує реальна ймовірність, що ракетний удар по Кременчуцькому торговому центру 27 червня 2022 року мав на меті вразити сусідній інфраструктурний об’єкт, - заявляє Міноборони Британії.

Розвідники звертають увагу на те, що неточність російських ударів на великій відстані раніше вже призводила до масових жертв серед цивільного населення, у тому числі на залізничному вокзалі Краматорська 9 квітня 2022 року.

Фото - скриншот

Російські планувальники, швидше за все, залишаються готовими до високого рівня побічної шкоди, коли відчувають військову необхідність для удару по цілі. Майже напевно, що Росія продовжуватиме завдавати ударів, намагаючись перешкодити постачанню українських фронтових сил, - йдеться в повідомленні.

Міноборони Великої Британії попереджає, що брак у РФ більш сучасної високоточної ударної зброї та професійні недоліки наведення, цілком ймовірно, стануть причиною нових жертв серед цивільного населення.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?