Розвідка США оприлюднила доповідь з сенсаційними матеріалами про НЛО
Категорія
Технології
Дата публікації

Розвідка США оприлюднила доповідь з сенсаційними матеріалами про НЛО

Розвідка США оприлюднила доповідь з сенсаційними матеріалами про НЛО
Джерело:  online.ua

Нацрозвідка США оприлюднила довгоочікуваний звіт про НЛО, який був анонсований ще в минулому році. У ньому йдеться про 144 непізнані літаючі об'єкти, природу яких так і не вдалося ідентифікувати.

Джерело: доповідь Національної розвідки США

Доповідь по НЛО була підготовлена цільовою групою, яку Пентагон сформував в серпні 2020 року на вимогу Конгресу США. У ній аналізуються сотні випадків "непізнаних літаючих об'єктів", виявлених військовими США за останні 20 років. Йдеться і про відео, які раніше публікувало американське міністерство оборони. Зокрема, серед матеріалів, які аналізували експерти Пентагону, було відео, на якому видно швидкі і маневрені літальні апарати яйцевидної форми.

Доповідь про НЛО - висновки американської розвідки

Розвідці США так і не вдалося знайти розгадку таємниці НЛО, які регулярно бачать американські військові в небі. Експерти стверджують, що виявлені НЛО точно не є частиною американських військових операцій, але і підтвердити їх інопланетне походження американська розвідка поки не може через обмежену кількість "надійних" повідомлень.

Лише в одному з 144 зафіксованих випадків НЛО автори доповіді змогли "з високою вірогідністю" сказати, що мова йшла про велику повітряну кулю, що здулася. В цілому американська розвідка припускає, що НЛО можуть бути:

  • повітряними кулями, дронами, птицями, сміттєм, що створюють перешкоди в повітряному просторі;природними атмосферними явищами - наприклад, утвореними кристалиами льоду;

  • секретними розробками або програмамии США;

  • розробками Росії, Китаю чи інших країн або неурядових організацій.

"НЛО явно являють собою проблему для безпеки польотів і можуть становити загрозу для нацбезпеки США. Проблеми безпеки в першу чергу стосуються авіаторів, які борються зі все більш щільне повітряне середовище", - прийшли до висновку автори доповіді.

Як в США ідентифікують НЛО

Американський астрофізик Адам Френк вважає, що непізнані літаючі об'єкти, відомості про яких є у американської влади, насправді можуть виявитися російськими або китайськими безпілотниками. Він зазначає, що подібного роду стратегію США раніше використовували для перевірки чутливості радянських радіолокаційних систем.

"Наприклад, можливо, що ці НЛО є безпілотниками, які використовують такі суперники (США), як Росія і Китай, для вивчення нашої обороноздатності, змушуючи наших пілотів включати радари і інші прилади для виявлення і таким чином розкривати потенціал нашої електронної розвідки", - вважає Френк.

Що кажуть в США про НЛО

Пентагон вже розкривав безліч фактів про НЛО. Серед них були і відео, які в 2004 і 2015 роках зняли американські пілоти. Вони стверджують, що невідомі об'єкти рухалися на великій швидкості, проти вітру і теоретично погрожували літакам ВМС США.

Після розсекречення матеріалів про НЛО Дональд Трамп під кінець свого президентського терміну наказав національній розвідці підготувати доповідь про "непізнані літаючі об'єкти". Він, подивившись записи Пентагону, назвав їх "чортівнею", і сказав, що йому цікаво знати, "наскільки це реально".

Важливо відзначити, що і адміністрація Джо Байдена також "дуже серйозно" ставиться до повідомлень про вторгнення в повітряний простір країни непізнаних літаючих об'єктів. У Білому домі стверджують, що розслідують кожен такий випадок.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?