Розвідка Японії назвала кількість ліквідованих російських генералів у війні в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка Японії назвала кількість ліквідованих російських генералів у війні в Україні

Розвідка Японії назвала кількість ліквідованих російських генералів у війні в Україні
Джерело:  online.ua

Представники розвідки Японії заявили, що від початку розв'язаноЇ Кремлем злочинної війни проти України російська армія втратила вже понад 20 генералів, що значно погіршило становище окупаційної армії. 

Джерело:  Nikkei

Армія окупантів за рік втратила у війні понад 20 генералів

За інформацією видання із посиланням на дані розвідок Японії, США та країн ЄС, за попередніми оцінками від початку війни вже загинуло щонайменше 20 російських генералів.

На думку колишнього начальника штабу Сухопутних сил, генерала у відставці Кієфумі Івати, це дуже велика кількість загиблих керівників вищої військової ланки.

За його словами, загибель генералів послаблює бойовий дух солдатів.

Японська розвідка припускає, що українські війська могли використовувати сигнали мобільних телефонів, щоб виявити російське командування.

За іншою версією, українські партизани на окупованих територіях допомагають ЗСУ виявляти російських командирів.

Варто зазначити, що у серпні минулого року британська розвідка повідомляла про 10 російських генералів, які загинули в Україні.

Зі свого боку генсек НАТО Єнс Столтенберг зазначає, що перемога Кремля у війні проти України стане трагедією для українців та загрозою для країн Альянсу.

Це зробило б світ більш небезпечним і вразливим. В інтересах нашої безпеки забезпечити перемогу і переважання України як незалежної держави в Європі, - зазначив генсек НАТО.

При цьому він підкреслив, що те, що відбувається в Європі має значення і для Азії, тому потрібно звернути увагу на інвестиції Китаю у військову силу.

Китай кидає виклик нашим інтересам, нашій безпеці та нашим цінностям, - підкреслив Столтенберг.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?