Руслана натякнула, що скоро стане мамою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Руслана натякнула, що скоро стане мамою

Руслана натякнула, що скоро стане мамою
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Руслана нещодавно вперше зізналась, що мріє стати мамою й натякнула на вагітність. 48-річна артистка 25 років перебуває у шлюбі з музикантом Олександром Ксенофонтовим, однак дітей у подружжя немає.

Джерело: ТСН.

Знаменитість взяла участь в телевізійному шоу “Маскарад”, де перевтілилась у Мавку. Знявши маску, зірка натякнула на те, що скоро стане матусею.

“Ви думали, що знаєте мене, та ви не знали, що знімаючи маску, Мавка готує свій секрет, свій сюрприз. В мене є Лукаш, але він мене ще ніколи в житті не образив. І саме його я так сильно полюбила, що найзаповітніша мрія Мавки – мати дитину. Це шоу дає можливість зняти маску з серця”, – сказала Руслана.

Судді проєкту побажали співачці втілити в життя свою мрію, а дехто навіть привітав з вагітністю.

Популярна артистка Ірина Білик відразу напросилася стати кумою.

"Я тобі щиро цього бажаю, але ти повинна зараз сказати, чи візьмеш мене за хрещену?", - запитала Білик.

"Я хочу попросити Іру і Машку теж, бо Машка теж до цього прикладалася", - відповіла Руслана, маючи на увазі телеведучу Машу Єфросиніну.

Руслана не зізналася, чи справді вагітна

Пізніше у шоу "Сніданок.Вихідний" Руслана прокоментувала свої слова. Зірка заявила, що зробила таке зізнання не для піару, і підкреслила, що ця тема є для неї дуже інтимною .

“Це не інтрига, це крик душі. Зараз я хочу звернутися до всіх дівчат: немає нічого в цьому житті сильнішого, ніж дати життя. Не можна бути самотньому, не можна нікому не належати, лише зорям”,– сказала знаменитість.

Руслана розповіла, що майже завжди всю свою енергію віддавала іншим людям, фанатам, роботі, й не думала про материнство.

Особисте життя Руслани

Нагадаємо, 28 грудня 1995 року співачка вийшла заміж за Олександра Ксенофонтова. Руслана в інтерв'ю зізнавалась, що вони пережили чимало кризових моментів. Однак зірка впевнена, що знайшла саме "свою" людину.

Також виконавиця енергійних хітів розповідала, що, щоб їй завагітніти, варто відмовитися від сильних фізичних навантажень.

Читайте також:

  • Гурт Måneskin приїде в Україну — відома дата концерту.

  • Розкішний образ — Alyona Alyona приголомшила фанатів новою світлиною.

  • Святослав Вакарчук здивував історією про перше побачення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?