Samsung буде використовувати рибальські сіті для виробництва смартфонів
Категорія
Технології
Дата публікації

Samsung буде використовувати рибальські сіті для виробництва смартфонів

Samsung буде використовувати рибальські сіті для виробництва смартфонів
Джерело:  online.ua

Південнокорейська компанія Samsung заявила, буде переробляти викинуті рибальські сітки в океані в своїх смартфонах Galaxy в рамках зусиль по розширенню використання екологічно чистих матеріалів.

Джерело: Yonhap

Samsung хоче використати рибальські сіті у смартфонах

Samsung, найбільший у світі виробник смартфонів, заявив, що використання нового матеріалу «знаменує собою ще один крок у нашій подорожі Galaxy for the Planet, яка має на меті мінімізувати наш вплив на навколишнє середовище та допомогти розвивати більш стійкий спосіб життя для спільноти Galaxy».

Матеріал, виготовлений із пластику, буде вперше використаний у Galaxy S22, який буде представлено на заході Galaxy Unpacked, запланованого на четвер. Більш детальна інформація буде оголошена під час онлайн-заходу, сказав технологічний гігант.

За даними Samsung, 640 тис тонн рибальських сіток викидають щороку, що ставить під загрозу морське життя і природне середовище, а в кінцевому підсумку потрапляє в їжу та джерела води.

Збір і перепрофілювання цих мереж є життєво важливими першими кроками у підтримці наших океанів у чистоті, а також для збереження планети та нашого колективного майбутнього, — йдеться у повідомленні компанії.

Samsung хоче мінімізувати відходи виробництва

У серпні минулого року компанія оголосила про своє бачення сталого бізнесу під назвою Galaxy for the Planet, щоб «вжити відчутних кліматичних заходів у своєму бізнесі».

Його цілі включали використання перероблених матеріалів у всіх нових мобільних продуктах, вилучення будь-якого пластику з мобільної упаковки та мінімізацію відходів, що утворюються на робочих місцях до 2025 року.

У компанії також заявили, що продовжать розвивати енергозберігаючу технологію для більш високої енергоефективності та меншого споживання енергії, тим самим досягаючи майже нульового споживання енергії в режимі очікування зарядними пристроями для смартфонів, маючи на увазі потужність, використану після повної зарядки смартфона, до того ж року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?