"Шахтар" знову підписав контракт з бразильцем Педріньйо
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Шахтар" знову підписав контракт з бразильцем Педріньйо

Педріньйо
Джерело:  ФК Шахтар

Бразильський півзахисник Педріньйо, який грає за "Атлетіко Мінейро", повернеться в донецький "Шахтар".

Педріньйо знову з “Шахтарем”

25-річний футболіст підписав з "гірниками" новий контракт.

Про це повідомляє офіційна сторінка донеччан у Facebook.

Нова угода бразильця з донецьким клубом діятиме до 30 червня 2029 року.

Таким чином, з липня 2024 року Педріньйо знову гратиме за "Шахтар". До цього часу бразилець продовжить виступати за "Атлетіко Мінейро".

Педріньйо перейшов до "Шахтаря" влітку 2021 року з португальської "Бенфіки". Трансфер бразильця обійшовся донецькому клубу в 18 млн євро. Це другий найдорожчий вхідний трансфер в історії клубу – більше "гірники" заплатили тільки за Бернарда (25 млн євро).

У сезоні-2021/22 Педріньйо зіграв за "Шахтар" 19 матчів, в яких забив 4 голи. З "гірниками" він виграв Суперкубок України.

Після початку повномасштабної війни в Україні Педріньйо скористався правилом ФІФА, яке дозволяло легіонерам припиняти контракти з клубами, і відправився в оренду в "Атлетіко Мінейро". У складі бразильського клубу він зіграв 43 матчі у всіх турнірах і віддав 3 гольові передачі.

ФК “Шахтар” купив нового гравця за рекордну суму

Футбольний клуб "Шахтар" оголосив про придбання у бразильського "Палмейраса" 21-річного вінгера Кевіна за 15 млн євро (12 млн та додатково можливі 3 млн бонусами).

Угода клубу з гравцем розрахована на 5 років. Бразилець виступатиме під 37-м номером. До трансферу в "Шахтар" Кевін грав за "Палмейрас", за основну команду на його рахунку 9 матчів та 1 гол у бразильській Серії А, 2 гри в Кубку Лібертадорес.

Разом із "Палмейрасом" вінгер виграв чемпіонат Бразилії-2023.

Ми вчора відхилили пропозицію щодо продажу Судакова за 40 млн євро. А сьогодні купуємо яскравого гравця, майбутню світову зірку за 12 млн євро та додатково можливі 3 млн євро бонусами, – сказав гендиректора ФК "Шахтар" Сергій Палкін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?