Сексолог розвінчав популярний міф про жіночий оргазм
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Сексолог розвінчав популярний міф про жіночий оргазм

Сексолог розвінчав популярний міф про жіночий оргазм
Джерело:  online.ua

Більшість чоловіків вкрай мало знають про жіночий оргазм, однак й самі жінки не можуть похизуватися навіть базовими знаннями у цьому питанні. На щастя, ця тенденція змінилась, й почало з'являтися дедалі більше інформації, яка буде не лише цікавою, але й корисною для кожного з нас.

Джерело: American Journal of Medicine

Що важливо знати про жіночий оргазм

Ні для кого не секрет, що в наш час жінки відчувають оргазм під час сексу дедалі частіше, ніж припустимо, ще років 50 тому.

Іноземні науковці звертають увагу на те, що серед популярних міфів є той, що безпосередньо стосується жінок, яким уже виповнилося 40 років.

Річ у тім, що побутує думка, що більшість жінок після досягнення цього віку, стають фригідними.

Американський сексолог Грейсі Ландес звертає увагу на те, що це просто популярний міф, в який у жодному разі не можна вірити.

Навпаки, багато жінок саме в цьому віці несподівано відкривають у собі нові відчуття під час сексу, стають більш розкутими і впевненими в собі, - наголошує експерт.

Фото — unsplash.com

Коли у жінок розпочинається нова фаза сексуальності

Згідно з результатами нового масштабного дослідження, які нещодавно були опубліковані у видання American Journal of Medicine, сексуально активними залишаються понад 85 % жінок старше 40 років, і більш ніж половина жінок у віці понад 60 років.

За словами сексолога Грейсі Ландеса, у вказаному віці жінки активно переходять у нову фазу сексуальності, оскільки вони тепер точно знають, що приносить їм задоволення і не комплексують з приводу того, як саме досягти бажаного.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?