Серед військових армії РФ в Україні процвітає пияцтво та наркоманія — речник Ок Схід
Категорія
Україна
Дата публікації

Серед військових армії РФ в Україні процвітає пияцтво та наркоманія — речник Ок Схід

Серед військових армії РФ в Україні процвітає пияцтво та наркоманія — речник Ок Схід
Джерело:  online.ua

За словами керівника пресцентру Сил оборони східного напрямку Олександра Штупуна, в злочинній армії РФ в Україні фіксують численні випадки пияцтва та вживання наркотичних речовин військовими, навіть на лінії фронту.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Що відомо про повальне пияцтво та наркоманію в армії РФ 

При цьому речник Ок "Схід" не став відкидати неприємних сюрпризів від армії РФ протягом 1 жовтня, оскільки Україна у цей день святкує День захисників і захисниць.

Ворог намагається йти вперед. Мабуть, думає, що наші воїни якось святкують або вживають алкоголь, як це робить російська армія, - зазначає Штупун.

За його словами, військові злочинці армії РФ вживають алкоголь прямо в окопах на передовій.

За даними української розвідки, на яку посилається Штупун, російські військові на лінії фронту також вживають наркотики, в тому числі і важкі.

За словами речника, вживання наркотичних речовин є досить популярним заняттям серед російських військових.

Що відомо про вживання російськими військовими наркотичних речовин

За інформацією російського видання "Верстка", кожен десятий російський військовий у зоні бойових дій в Україні вживає канабіс.

Однак велика кількість російських солдат також вживає більш важкі наркотичні речовини.

За інформацією видання, наркотичні речовини переважно вживають мобілізовані, а не військовослужбовці за контрактом.

Контрактники, з якими ми поговорили, вважають, що вони надто професійні військові, щоб вживати наркотики. І справді, наприклад, у тексті є історія мобілізованого із Сибіру, який прямо в окопі курив солі Альфа-ПВП. З контрактниками нам таких цікавих свідчень безпосередньо від наркоспоживачів зібрати не вдалося. Але, можливо, вони просто захищають свій престиж, - заявив у коментарі виданню російський журналіст Андрій Каганських.

Зокрема, журналіст визнав, що минулого року мобілізованих практично не перевіряли на вживання наркотичних речовин.

Головний драйвер вживати наркотики – це нудьга. Коли ти тижнями сидиш у окопі, нічого не робиш, пострілюєш десь, не знаєш, чим себе зайняти. І тут товариш по службі привозить солі, і на тлі нудьги навіть ризик сісти на зраду (тобто впіймати від Альфа-ПВП напад параної) здається вже не такою поганою долею порівняно з цією смертною нудьгою, - цитує журналіст одного з російських військових.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?