Серіал Netflix "Емілі в Парижі" отримає два нові сезони
Категорія
Культура
Дата публікації

Серіал Netflix "Емілі в Парижі" отримає два нові сезони

Серіал Netflix "Емілі в Парижі" отримає два нові сезони
Джерело:  online.ua

Серіал "Емілі в Парижі" отримає одразу два нові сезони. Про це повідомили на офіційному твітер-акаунті Netflix, однак коли саме оприлюднять продовження не уточнили. 

Джерело: твітер Netflix

Зйомки третього сезону, судячи з усього, розпочнуться навесні або влітку, при цьому частина локацій залишиться незмінною – зніматимуть на околицях Парижа та в студії. Та додатково збираються задіяти мізансцени з лондонських вулиць.

Нагадаємо, другий сезон шоу вийшов наприкінці минулого року, в грудні і потрапив до Global Netflix Top 10. Перша частина картини отримала статус найпопулярнішого комедійного серіалу на стрімінгу в 2020 році.

Сюжет базується на житті Емілі у виконанні Лілі Коллінз, успішної та амбітної маркетологині, яка отримала несподівану пропозицію щодо працевлаштування в столиці Франції. Змінивши місце проживання, вона занурюється в пригоди та справжні випробування в чужому для неї місті.

У сценарії не обійшлося без любовного трикутника зі сусідом і першим справжнім другом. Зважаючи на це, дівчині все складніше  просто зосередитися на роботі, яка стає дедалі напруженішою.

Скандал навколо образу українки в серіалі Netflix

Нагадаємо, минулого місяця другий сезон обурив українців через карикатурний образ киянки Петри, яка ласа до всього безкоштовного та краде речі з магазину.

Одна глядачка серіалу, українка Євгенія Гаврилко, яка мешкає в Парижі, написала пост про репрезентацію співвітчизниць у серіалі:

Це такий недорогий трюк, абсолютний скандал і ганьба. І я не можу повірити, що це все ще відбувається в 2021 році. Час, коли ми демонструємо повагу до всіх націй і статей. Час, коли ми боремося з усіма стереотипами, які руйнують мир і міжкультурні стосунки. Час, коли ніхто не сміється з таких жалюгідних речей.

На стереотипне зображення відреагували на найвищому державному рівні, зокрема, листа до Netflix написав міністр культури Олександр Ткаченко. Він згодом уточнив, що компанія надала "достатньо дипломатичну" відповідь:

Подякували за зворотний зв’язок. Але про стурбованість українських глядачів зображенням українки почуто. Домовились, що у 2022 році будемо більш в тісному контакті, аби упередити подібні випадки, – зазначив тоді Ткаченко.

Читайте також:

  • "Червоне повідомлення" від Netflix встановило рекорд за кількістю переглядів

  • Netflix випустив трейлер нового сезону серіалу "Дивні дива".

  • Netflix зняв серіал про жахливі вбивства під Копенгагеном — трейлер вразив мережу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?