Сейсмолог прогнозує надпотужний землетрус в РФ найближчими днями
Категорія
Світ
Дата публікації

Сейсмолог прогнозує надпотужний землетрус в РФ найближчими днями

Сейсмолог прогнозує надпотужний землетрус в РФ найближчими днями
Джерело:  online.ua

Відомий сейсмолог з Нідерландів Френк Хугербітс, який спрогнозував потужні землетруси в Туреччині та Сирії, очікує на новий руйнівний та надпотужний землетрус на території РФ.

Джерело: YouTube-канал Solar System Geometry Survey

Що відомо про ймовірний супер землетрус на території РФ 

За прогнозами Хугербітса, новий землетрус магнітудою від 8,5 балів і вище може статись вже упродовж першого тижня березня.

Набагато більш виражені коливання знову відзначили західну частину Тихого океану. Від Камчатки, Курильських островів і Японії на півночі, через Філіппіни, а також через Сулавесі, Хальмахеру і, можливо, навіть через море Банда, Індонезія. У будь-якій із цих областей 3 або 4 березня може статися щось значне, - зазначає сейсмолог.

Вчений прогнозує, що упродовж першого тижня березня може спостерігатись дуже сильна сейсмічна активність.

Вчений додав, що "це має насторожити всіх". Жителям сейсмонебезпечних зон варто обміркувати, що робити у випадку надзвичайних ситуацій.

У Тульскій області в РФ пролунав загадковий вибух, що відомо 

У Тульскій області на території РФ пролунав загадковий вибух, причини якого наразі невідомі.

За інформацією Telegram-каналу Baza, Вибух стався в четвер, 2 березня, близько 8 години ранку в селищі Березовський біля вул. Молодіжна.

Місцеві жителі повідомляють, що від вибуху почали трястися будинки.

Пізніше в лісі виявили воронку глибиною в половину метра. Навколо все було всипане попелом і лежали тіла кількох птахів, - йдеться у повідомленні Telegram-каналу.

Місце надзвичайної події оточила поліція, там працюють вибухотехніки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?