Шахтар — Генк. Де і коли дивитися кваліфікаційний матч Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шахтар — Генк. Де і коли дивитися кваліфікаційний матч Ліги чемпіонів

Шахтар — Генк. Де і коли дивитися кваліфікаційний матч Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

Український футбольний клуб “Шахтар” проведе матч-відповідь проти “Генка” у рамках кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів - перший завершився перемогою донецької команди 2:1.

Джерело: ONLINE.UA

За офіційними даними, футболісти зустрінуться на полі київського НСК “Олімпійський” вже незабаром у вівторок, 10 серпня. Початок гри запланований на 20:30.

Трансляцію з поля вестиме на території України телеканал “Футбол 1”.

Згідно з коментарем головного тренера “Шахтаря” Роберто Де Дзербі, він з уважністю переглядав запис попередньої зустрічі з бельгійським суперником.

“Я переглянув зустріч з Генком, коли ми прилетіли з Бельгії. Найголовніше - грати так, як в перших трьох поєдинках. Уважно дивитися, як діє суперник. Особливо не втрачати м'яч в найнебезпечніших позиціях. І, звичайно, забивати, коли з'являються шанси”, - уточнив він.

Італійський фахівець водночас визнав, що було дуже боляче для донецького клубу зазнати резонансної поразки від “Олександрії”.

“Ми готуємося до поєдинку саме як я хочу. Не кажу про технічні й тактичні ситуації. Для мене найголовніше, що ментально ми готові. Упевнений, так і буде. Звичайно ж, не стану розповідати вам, що ми обговорили в роздягальні з хлопцями. Вважаю, у нас дуже сильна команда. Не існує поділу матчів на складні та легкі: коли хлопці одягають футболки "Шахтаря", потрібно завжди віддавати максимум можливого”, - резюмував тренер.

Де Дзербі у Шахтарі

Італійський тренер розпочинає сьогодні свій перший сезон на чолі тренерського штабу команди. Він замінив на посаді португальського експерта Луїша Каштру, який у попередньому сезоні відзначився гучними фіаско в Лізі чемпіонів, Лізі Європи, а також на батьківщині - “Шахтар” поступився київському “Динамо”, яке вперше за 5 років повернуло кубок України до столиці.

Саме ці причини зумовили непродовження контракту з португальцем та миттєві домовленості з Де Дзербі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?