Шахтар — Інтер. Де та коли дивитися важливий матч Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шахтар — Інтер. Де та коли дивитися важливий матч Ліги чемпіонів

Шахтар — Інтер. Де та коли дивитися важливий матч Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

Вже ввечері у вівторок, 28 вересня, донецький футбольний клуб “Шахтар” продовжить свій виступ у груповому етапі Ліги чемпіонів - на поле “гірняки” вийдуть проти італійського “Інтера”.

Джерело: ONLINE.UA

За офіційним даними, матч проходитиме на столичному НСК “Олімпійський”. Початок його запланований на 19:45 у згаданий день.

Трансляцію з місця подій вестиме медіасервіс MEGOGO, який цього сезону став головним транслятором усіх єврокубків з футболу.

Згідно з уточненням генерального директора “Шахтаря” Сергія Палкіна, очікується надзвичайно напружена гра.

“Вони (в “Інтері”) продали Лукаку, взяли кілька серйозних футболістів. Я дивився матч із “Реалом”: хоч вони й програли, однак у першому таймі мали забивати два голи однозначно. “Інтер” виглядає чудово. Якщо порівнювати з “Реалом”, а це така сама пара, як була в нас минулого сезону, мені “Інтер” сподобався значно більше, ніж “Реал”. Уважаю, що наразі за грою “Інтер” виглядає краще за всіх. Вони серйозно посилились і демонструють гарний футбол”, - наголосив він.

Шахтар у Лізі чемпіонів

Попередній матч донецького клубу проходив проти молдавського “Шеріфа”. Ця команда уперше за свою історію пройшла до цього престижного єврокубка, а наставником її наразі виступає український фахівець Юрій Вернидуб.

“Шахтар” не зміг подолати суперника та поступився у першому матчі групового етапу з рахунком 2:0.
Головний тренер “гірників” Роберто де Дзербі, з яким вони грають перший сезон у єврокубках, визнав, що існують проблеми, однак усі вони будуть вирішені наполегливою працею.

“У футболі завжди може трапитись поразка. Якщо «Шахтар» приїхав грати проти “Шерифа”, це не означає, що він точно переможе. Я гадаю, що нам у всьому не щастило, а “Шерифу” – навпаки. Проте навіть якщо так вийшло, отже, ми винні. У моїй команді багато сильних футболістів, однак ми досі не є такою сильною командою. Потенційно – можемо стати сильною командою. Тому що сильна команда розуміє, як краще готуватися.

Надто коли говорити про те, як ми сьогодні пропустили ці два голи... Гадаю, що ми станемо міцною командою, адже в нас багато сильних молодих футболістів, я бачу їхні якості, проте сьогодні ми ще не такі сильні, – можливо, станемо нею. Але хто сьогодні говорить, що ми – міцна команда, не говорить правду. Ми можемо наполегливо працювати і, впевнений, що я та команда можемо разом прогресувати”, - наголосив тренер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?