Shape of You Еда Ширана встановила рекорд з прослуховувань на Spotify
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Shape of You Еда Ширана встановила рекорд з прослуховувань на Spotify

Shape of You Еда Ширана встановила рекорд з прослуховувань на Spotify
Джерело:  online.ua

Композиція Shape of You Еда Ширана, яку він спочатку навіть не збирався включати свій альбом, встановила світовий рекорд за кількістю прослуховувань на сервісі Spotify. Пісню почули понад три мільярди поціновувачів музики на всій планеті.

Джерело:  NME

Рекорд зафіксували 22 грудня, хоча сам альбом Ширана під назвою "÷" з'явився на стрімінговому сервісі ще взимку 2017 року. Виконавець вже встиг емоційно відреагувати на досягнення і назвав результат «абсолютно божевільним», оскільки спочатку мав великі сумніви – чи включати цю пісню в остаточний варіант збірки пісень.

Варто додати, що така кількість переглядів на згаданому сервісі – не найбільша. Наприклад, на YouTube кліп Shape of You набрав 5,5 мільярда переглядів.

Якщо проаналізувати офіційний плейлист Billions Club, найближчий переслідувач Shape of You на Spotify - це композиція MIA від Bad Bunny і Дрейка.

В Україні з'явився офіційний обліковий запис на Spotify

Нагадаємо, нещодавно ми повідомляли, що в України з’явилася офіційна музична сторінка на сервісі Spotify. Мета створення такого акаунту — поширення позитивного іміджу серед іноземної аудиторії завдяки популяризації українських треків.

Творці акаунту в Spotify приділили увагу таким композиціям, як:

  • Все буде добре — Океан Ельзи

  • Гуси — Wellboy

  • Зорі — Kalush

  • Фортепіано — Христина Соловій

  • Час — Vivienne Mort

  • У мене немає дому — Один в каное

  • Електрозалежність — Zakhar та багато інших.

  • Весна — Даха Браха

Крім новоствореного акаунту в Spotify, Україна також має сторінки у Facebook (54 тисячі підписників) та Instagram (113 тисяч підписників). Сторінка ж у Spotify з’явилась завдяки координації зусиль Міністерства закордонних справ, Українського інституту та онлайн-медіа СЛУХ.

Нагадаємо, нещодавно гурт KAZKA представив шанувальникам прем’єру кліпу "Автовідповідач". У ньому солістка Олександра Зарицька занурюється в атмосферу роуд-муві. Режисери кліпу помістили в кадр такі атрибути цього жанру кіно, як ретро-автівку, приглушені краєвиди. Не обійшлося і без містичних перипетій.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?