Ще кілька візитів, і все. Зеленський натякнув на поповнення арсеналу і початок контрнаступу ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Ще кілька візитів, і все. Зеленський натякнув на поповнення арсеналу і початок контрнаступу ЗСУ

Ще кілька візитів, і все. Зеленський натякнув на поповнення арсеналу і початок контрнаступу ЗСУ
Джерело:  online.ua

Україна готується провести контрнаступ. Володимир Зеленський під час свого візиту до Німеччини натякнув, що він от-от розпочнеться.

Джерело: Володимир Зеленський під час пресконференції у Німеччині

Зеленський про необхідну Україні зброю для контрнаступу

Президент України Володимир Зеленський розповів, чи достатньо вже Україна має зброї для здійснення контрнаступальних дій.

За словами президента, для цього необхідно здійснити ще кілька візитів, ймовірно, до іноземних країн-партнерів, які мають надати Україні необхідне озброєння та техніку.

Ще кілька візитів, і все, — сказав він.

У цьому контексті Зеленський підкреслив, що Німеччини стала другою після Сполучених Штатів Америки країною за обсягами наданої Україні підтримки.

Він наголосив, що Україна робитиме усе, щоб Німеччина стала першою. За словами глави держави, Німеччина зарезервувала понад 11 млрд євро на цей і подальші роки, щоб продовжувати безпекову підтримку України.

Водночас канцлер Шольц підкреслив, що наразі необхідно зробити так, щоб ворог відступив, а Німеччина продовжить допомагати Україні у цьому, скільки буде необхідно.

Ми сподіваємося, що війна швидко закінчиться… завдяки сучасній зброї, наданій Україні... Але ми і наші партнери готуються до того, що ця підтримка може бути довготривалою - так довго, скільки це буде потрібно, — сказав він.

Зеленський спростував чутки про можливий напад на Росію

Днями Washington Post оприлюднив дані нібито український президент Зеленський планує напади на російські села.

Під час пресконференції у Німеччині президент України Володимир Зеленський відреагував на інформацію Washington Post щодо планів України окупувати російські села.

Журналіст запитав, чи відповідає дійсності повідомлення, що Україна планує проникнути на російську територію, щоб мати кращі позиції у війні.

Що стосується "проникнення"... Я, як президент України, коли я хочу кудись приїхати, я приїжджаю офіційно, і нікуди не проникаю, — відповів Зеленський.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?