Ще одна ексучасниця ВІА Гри розповіла про "залицяння" Меладзе
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ще одна ексучасниця ВІА Гри розповіла про "залицяння" Меладзе

Ще одна ексучасниця ВІА Гри розповіла про "залицяння" Меладзе
Джерело:  online.ua

Колишня солістка відомо дівочого гурту "ВІА Гра" Тетяна Найник під час свого нового інтерв'ю вирішила прокоментувати гучний секс-скандал навколо продюсера Костянтина Меладзе. Жінка стверджує, що екснаставник залицявся й до неї. Вона навіть не приховує, що роздягалася перед відомим композитором.

Джерело: "НТВ"

Найник розповіла про свої стосунки з Меладзе

43-річна російська співачка нагадала, що була учасницею гурту "ВІА Гра" трохи більше ніж пів року – з квітня до листопада 2002-го. Проте навіть за цей короткий період часу вона зрозуміла, з ким має справу та що від неї насправді хоче Костянтин Меладзе.

За словами артистки, після знайомства в аеропорту продюсер зразуж відвіз її до готелю, де змусив приміряти дуже відверті концертні вбрання. Варто звернути увагу на те, що роздягатися до білизни дівчина була змушена в його присутності.

"Костя одразу поводився чудово. Він відвіз мене до готелю. Так, я роздяглася до білизни, щоб він подивився, як костюми сидять. Там костюми – три трикутнички. Ну я роздяглася, я моделлю працювала в купальниках, мені не звикати. Думаю, людина інтелігентна, вихована, знаю його. Одяглася назад. Усе чудово. Але якось ніяково було. 23 роки", – розповідає артистка.

Як стверджує Тетяна Найник, прощаючись, Меладзе "дуже не по-батьківськи обійняв" свою нову підопічну. Проте цим інцидентом його залицяння не обмежилися. Трохи пізніше продюсер викликав Тетяну "на килим" та висловив своє невдоволення її роботою в гурті "ВІА Гра". Він скаржився на погані танці та непрофесійність. За словами співачки, під час розмови продюсер безцеремонно її лапав.

"Він бере і садить на коліна. Я не зістрибнула. Пам'ятаю, сиджу, мене зіщулило – не рухаюсь. Його руки ходять ось тут ось так от, сильніше і сильніше стискають", - вперше зізналася Тетяна Найник.

Що цікаво, ігноруючи власни гіркий досвід співпраці з Костянтином Меладзе, Тетяна Найник все ж вважає його гідною людиною, яка не здатна на насилля чи домагання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?