Щоб не виглядав дідом. Кремль шукає для Путіна нових опонентів
Категорія
Політика
Дата публікації

Щоб не виглядав дідом. Кремль шукає для Путіна нових опонентів

Щоб не виглядав дідом. Кремль шукає для Путіна нових опонентів
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися опозиційним журналістам, команда очільника Кремля Володимира Путіна наразі обирає опонентів для диктатора на виборах президента РФ у 2024 році. Офіційна Москва дійшла висновку, що не буде реєструвати кандидатів молодше 50 років, щоб Путін на їхньому тлі не виглядав старим дідом.

Джерело: росЗМІ

ЗМІ дізналися про плани Путіна на президентські вибори-2024

Як повідомляють журналісти, у політичному блоці адміністрації президента (АП) РФ, яким керує Сергій Кирієнко, нарешті змогли визначитися зі "спаринг-партнерами", які будуть "боротися" з диктатором за президентське крісло у 2024 році.

Інсайдери видання "Медуза" заявляють, що одним із головних критеріїв їхнього відбору став вік. Серед зареєстрованих кандидатів не повинно бути політиків молодше 50 років.

На переконання оточення Путін, наявність таких кандидатів у бюлетені може підштовхнути громадян РФ до думки про те, що 70-річний Путін - "уже не та людина, яка приходила до влади з твердою рукою".

Кого Кремль хоче бачити на президентських виборах 2024 року

Команда російського диктатора розраховує на те, що під час виборів, окрім нього, будуть представлені члени трьох парламентських партій: КПРФ, ЛДПР і "Нових людей".

Згідно з останніми даними, кандидатом від КПРФ офіційна Москва наразі бачить Геннадія Зюганова.

Не можна також не згадати про те, що у 2008 році, під час президентських перегонів, Зюганову вдалося набрати 17%, у 2012 році - 18%.

Сам очільник Кремля повинен, мовляв, отримати понад 80% голосів із явкою понад 70%.

Кандидатом від ЛДПР, як планує команда Путіна, повинен стати лідер партії Леонід Слуцький. Як вдалося дізнатися журналістам, він дуже хоче взяти участь у виборах, "оскільки любить піар".

Із кандидатом від "Нових людей" (НЛ) усе складніше. У Кремлі хотіли б, щоб від партії висунувся її голова, бізнесмен Олексій Нечаєв. Однак замість себе Нечаєв пропонує віце-спікера Держдуми Владислава Даванкова, який зараз балотується в мери Москви, але ця кандидатура не влаштовує адміністрацію Путіна.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?