Пєсков уже анонсував результати президентських виборів у Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Пєсков уже анонсував результати президентських виборів у Росії

Пєсков уже анонсував результати президентських виборів у Росії
Джерело:  online.ua

Речник Кремля Дмитро Пєсков почав запевняти російський народ, що Володимира Путіна переоберуть на президентських виборах наступного року з результатом понад 90% голосів.

Джерело: The New York Times

Путін набере на виборах понад 90% голосів — Пєсков

Наші президентські вибори – це не зовсім демократія, це дорога бюрократія. Путін буде переобраний наступного року, набравши понад 90% голосів, - цинічно стверджує прессекретар російського диктатора.

Однак авторитетне американське видання The New York Times, з посилання на результати опитування "Левада-центру", звертає увагу на те, що популярність очільника Кремля впала єдиний раз у вересні минулого року, коли в РФ було оголошено часткову мобілізацію.

Як зазначає очільник "Левада-центру" Денис Волков, тоді падіння підтримки очільника Кремля було найбільшим за 30 років опитувань – приблизно з 80% до 50%.

Відтоді рівень підтримки Путіна повернувся приблизно до 80%, наскільки можна довіряти опитуванням у нинішніх умовах, пише видання.

Кремль уже готується фальсифікувати результати виборів

Як вдалося дізнатися російським опозиційним журналістам від своїх інсайдерів, команда Путіна нібито вирішила, що на виборах 2024 року російський диктатор повинен набрати понад 80%.

Такий результат забезпечуватимуть різними методами: "мобілізацією реальних прихильників президента, адміністративною та корпоративною мобілізацією, електронним голосуванням".

Одне з анонімних джерел заявляє, що "позитивним тлом" для цього має бути форум-виставка "Россия", яка відкриється на ВДНГ у листопаді 2023-го і яка "покликана продемонструвати досягнення останніх років".

Під час цієї події очільник Кремля може оголосити про балотування на вибори, однак це ще не вирішено, повідомляють джерела видання.

Інші інсайдери журналістів також підтвердили, що форум "Россия" буде "важливим заходом кампанії" і "низкою свят".

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?