Шеріф — Шахтар. Де та коли дивитися важливий матч Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шеріф — Шахтар. Де та коли дивитися важливий матч Ліги чемпіонів

Шеріф — Шахтар. Де та коли дивитися важливий матч Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

Український футбольний клуб “Шахтар” готується до свого першого матчу у новому сезоні Ліги чемпіонів 2021/22 - вже у середу, 15 вересня, команда гратиме проти молдавського “Шеріфа”.

Джерело: ONLINE.UA

За офіційними даними, дебют у єврокубках донецького клубу з новим головним тренером Роберто де Дзербі відбудеться у гостях. Початок гри запланований на 19:45 у згаданий день.

На правах офіційного транслятора матчів єврокубків у новому сезоні демонструватиме гру сервіс MEGOGO.

Відомо, що наставником майбутніх суперників “Шахтаря” виступає наразі український фахівець Юрій Вернидуб. Генеральний директор донецької команди Сергій Палкін звернув увагу на надзвичайні досягнення цього тренера.

“Вернидуб здійснив футбольне диво – уперше в історії вивів “Шериф” до Ліги чемпіонів. Уже тільки тому можна оцінити внесок, зроблений ним у розвиток команди. І те, який футбол вона сьогодні показує, гідно оплесків. До кваліфікації Ліги чемпіонів ніхто не вірив, що вони потраплять до групи, а тут від гри до гри “Шериф” показував себе солідною, гідною командою. У Вернидуба як тренера була мрія зіграти в Лізі чемпіонів, і він її здійснив. Уважаю, коли людина досягає цілей, які ставить перед собою, значить, вона на правильному шляху”, - наголосив він.

Водночас він додав, що жодному клубу нічого не гарантовано у найпрестижнішому єврокубці - навіть найсильніші команди можуть опинитися за бортом.

Україна у Лізі чемпіонів

“Гірняки” потрапили за підсумками жеребкування у групу D. Їх суперниками стануть окрім молдавського “Шеріфа” італійський “Інтер”, а також мадридський “Реал”.

Своєю чергою інший український клуб “Динамо” стартуватиме в Лізі чемпіонів днем раніше за “Шахтар” - 14 вересня. Кияни виступають у групі F, де також змагатимуться проти потужних команд - “Барселони”, “Баварії”, “Бенфіки”. Саме матч з останньою стане для них першим.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?