Школи Києва відновлюють очне навчання
Категорія
Україна
Дата публікації

Школи Києва відновлюють очне навчання

Школи Києва відновлюють очне навчання
Джерело:  online.ua

Київські учні повертаються після періоду дистанційки до навчання в школах, це відбудеться з початку наступного тижня, повідомив мер міста Віталій Кличко.

Джерело: Telegram мера Кличка

“Комісія з надзвичайних ситуацій Києва ухвалила рішення з наступного понеділка, 22 листопада, відновити очне навчання в столичних школах. Для учнів усіх класів», - йдеться у повідомленні Кличка.

Нагадаємо, після переходу Києва у “червону” зону епідемічної небезпеки з 1 листопада, школярі міста перейшли на дистанційне навчання. Тоді в КМДА заявляли, що очну форму навчання повернуть з покращенням ситуації з пандемією.

Обмеження не стосувалися лише тих навчальних закладів, де 100 % працівників та учнів були вакцинованими.

Наразі у «червоній» зоні карантину перебувають 17 областей: Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Сумська, Херсонська, Житомирська, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Львівська, Хмельницька, Чернігівська, Черкаська. Волинська. Всі інші регіони перебувають у жовтій та помаранчевій зонах.

Україна вибула з першої десятки країн за найвищим рівнем інфікованості

Сьогодні ми повідомляли, що Україна вибула з першої десятки країн за найвищим рівнем інфікованості. У світовій країна статистиці умовно кажучи покращила становище і опустилася на 16 сходинку за щоденним приростом хворих. За кількістю нових хворих і померлих серед країн Європи Україна на 7 місці.

За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у м. Київ (1609), Дніпропетровській (1675), Одеській (1504), Полтавській (1168) і Запорізькій (1087) областях.

За минулу добу пандемія COVID-19 забрала життя 769 українців.

Нещодавно американські науковці з компанії Regeneron Pharmaceuticals заявили, що, згідно з результатами їхніх досліджень, одна доза коктейлю з антитіл знижує ризик зараження коронавірусом на 81,6%. Йдеться про антитіла REGEN-COV, які особливо важливі для людей з ослабленим імунітетом і людей.

В Regeneron повідомили, що протягом 8-місячного періоду не було зафіксовано госпіталізацій пацієнтів з COVID-19 у групі REGEN-COV. Це при тому, що в групі плацебо, для порівняння, зареєстровано лише шість таких випадків.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?