Шольц і Трюдо домовилися посилити економічну ізоляцію РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Шольц і Трюдо домовилися посилити економічну ізоляцію РФ

Шольц і Трюдо домовилися посилити економічну ізоляцію РФ
Джерело:  online.ua

Влада Канади та Німеччини намається допомогти Україні дати відсіч російським загарбникам. Так, прем'єрміністр Канади Джастін Трюдо провів розмову з канцлером ФРН Олафом Шольцом. Чи не головна тема їхнії переговорів – війна в Україні, яку розпочала Росія.

Джерело: Уряд Канади

Канада і Німеччина домовилися посилити економічну ізоляцію РФ

Прем'єр-міністр і канцлер відзначили український народ за непохитну мужність перед обличчям російської агресії. Вони підтвердили свою рішучу підтримку президента України Володимира Зеленського та його уряду, а також зобов’язалися надавати постійну економічну, безпекову та гуманітарну підтримку України, – коментує переговори сторін уряд Канади.

Також наголошується, що Джастін Трюдо та Олаф Шольц обговорили й ризики, які несе ця війна. Зокрема, глобальні наслідки війни, включно з її впливом на енергетичну та продовольчу безпеку.

Окрім того, напередодні саміту G7, який запланували на червень 2022 року, політики також погодилися підтримувати тісну взаємодію та координацію, щоб продовжити підтримку України та подальшої економічної ізоляції Росії.

Обидві країни допомагають Україні у війні проти Росії. Якщо наша країна отримує від них економічну та гуманітарну допомогу, а тепер ще й військову, то росіянам дістаються лише санкції, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?