Шойгу вигадав нове пояснення провалам армії РФ в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Шойгу вигадав нове пояснення провалам армії РФ в Україні

Шойгу вигадав нове пояснення провалам армії РФ в Україні
Джерело:  online.ua

Очільник Міноборони РФ Сергій Шойгу почав цинічно брехати, що російська армія умисно уповільнює темпи наступу в Україні, щоб "уникнути жертв серед мирного населення та надати можливість людям евакуюватися". З такою заявою він виступив під час засідання ради міністрів оборони ОДКБ, яке пройшло по відеозв'язку.

Джерело: росЗМІ

Шойгу бреше про свідоме гальмування дій армії РФ в Україні

Для виходу мешканців з оточених населених пунктів оголошуються режими тиші та створюються гуманітарні коридори, - цинічно заявив очільник Міноборони РФ.

Вкотре поплічник російського диктатора Володимира Путіна збрехав членам ОДКБ, що солдати РФ нібито не завдають ударів по цивільній інфраструктурі, де можуть бути мирні жителі.

Сергій Шойгу також не забув згадати пропагандистську мантру про "високоточну зброю", якою вражаються нібито лише вогневі позиції та військові об'єкти.

За словами російського міністра, армія РФ буде продовжувати так звану "спецоперацію" в Україні "до повного виконання всіх завдань" попри "масштабну допомогу Заходу київському режиму та санкційний тиск на Росію".

Фото - facebook.com

Сергій Шойгу вкотре публічно поскаржився на те, що "НАТО перетворював Україну на ворожу до Росії державу, зробивши її інструментом тиску на Москву", розповів байки про нібито "мережу з понад 30 біолабораторій" США в Україні та про нібито "виникнення реальної загрози створення Україною ядерної зброї".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?