Шойгу зганьбився під час демонстрації нової російської ракети
Категорія
Світ
Дата публікації

Шойгу зганьбився під час демонстрації нової російської ракети

Шойгу зганьбився під час демонстрації нової російської ракети
Джерело:  online.ua

Глава Міноборони Росії Сергій Шойгу зганьбився під час демонстрації нового зразка російської ракети.

Джерело: YouTube-канал "Обманутый россиянин"

Як Шойгу осоромився під час демонстрації нових російських ракет

Під час презентації корпорації "Тактичне ракетне озброєння" (Московська область), яку крутили на росТБ, ракета Шойгу "відклеїлася".

У кадрі макет боєголовки однієї з ракет погано прикрутили. В результаті вона повисла на кілька градусів вниз.

Фото - скріншот відео ian_matveev / X

Макет боєголовки відклеївся, повис на півшостого, - заявив автор каналу.

Під час інциденту місцеві фахівці спробували "на око" виправити становище, поки проблему з ракетою не помітив Шойгу. "Філігранна підгонка деталей, на око", - йдеться у відео.

Також швидко показали хвостові частини ракетного комплексу 9-А-7759 «Грім». Це важка запланована коригувана GPS і Глонаса авіабомба зі стартовим ракетним двигуном. Що забезпечує високу дальність (120 км) та точність. Дуже небезпечна зброя, яка може бути вже застосована на фронті.Такі боєприпаси на основі авіабомб набагато дешевші і простіші за крилаті ракети, і збити їх найчастіше складніше. Тільки нові винищувачі ВПС України з далекобійними ракетами допоможуть відігнати російські бомбардувальники з такими боєприпасами та захистити цілі в тилу від точних ударів, - зазначає автор публікації.

Що кажуть про це в Міноборони РФ 

У Міноборони РФ повідомляли, що Шойгу відвідав відповідну презентацію 27 вересня. Зазначалося, що глава відомства "проінспектував" цехи корпорації і залишився задоволений темпами виробництва "високоточних засобів ураження".

За останні півроку обсяги випуску високоточних засобів ураження збільшені вдвічі, а за окремими номенклатурами продукції, що випускається, в 3,5 і 5 разів, - заявили у військовому відомстві-країни агресорки.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?